Nieuws

Nieuw merk uit Italië Bicicapace nu verkrijgbaar

27-06-2019

Super handige extra lange fiets waarmee je makkelijk meerdere kinderen kan vervoeren vanaf 1 jaar tot 10 jaar en lekker veel bagage. 
zeer goede kwaliteit en ook als een e bike beschikbaar. 

Wilt u geen bakfiets maar wel kinderen veilig meenemen ?  is dit zeker wat voor u . Komt u testen bij ons in de winkel ? 
Er zijn diverse kleuren en optie's verkrijgbaar. ende fiets heeft zeer goede rijeigenschappen. 

 

Nieuwe Santos E-bikes in opkomst

15-12-2018

Nieuw van Santos: Pendix PX e-bikes met gates aandrijving. Vanaf nu is het eindelijk mogelijk een elektrische fiets met rohloff-naaf te bestellen. Op zoek naar de meest betrouwbare E-bikes met middenmotor startte Santos een samenwerking met Pendix. Wat tot stand kwam is een solide, duurzame middenmotor met speciale Santos software en een grotere actieradius. Dankzij onze eigen Santos software, die wordt meegeleverd met alle Santos PX E-bikes, kun je verder fietsen. De firmware is voorbereid op de toekomst; je kunt updates eenvoudig installeren via je smartphone. Een Santos PX E-Bike ..

Nu te leveren de zeer exclusieve brompton 9 straatjes

22-08-2018

Nu te leveren de zeer mooi gespoten brompton nine streets. Kom hem snel bekijken en maak een proefrit,  

Deze mooie fiets is gebaseerd op Amsterdam. Nu toch in Utrecht te vinden. 
 

Speed Pedelec van het jaar

02-03-2018

Klever Mobility wint Speed Bike van het jaar award Tijdens de opening van de Bike Motion, Fiets- en Wandelbeurs en de E-bike Experience zijn de winnaars van de Bike MOTION Awards en de Fiets van het Jaar Awards bekend gemaakt. De Klever Mobility X speed heeft is hierbij in de prijzen gevallen in de speed E-bike categorie, zij zijn verkozen tot speed E-bike van het jaar. Uiteraard zijn wij als Klever Mobility dealer, ontzettend trots op deze award en het bewijst dat de Klever fietsen van goede kwaliteit zijn. De Klever X speed is een speed pedelec die tot 45 km/u elektrische ondersteu..

Azor Ameland Limited Edition

23-02-2018

Azor Ameland Limited Edition De Azor Ameland met het aluminium oma Pick-Up frame was altijd al een mooie en goede fiets, maar deze Azor Limited Edition is helemaal een bijzondere fiets. Gezien het succes van de Azor Ameland als stads- en moederfiets, hebben we een speciale limited edition op de markt te brengen. De fiets is door ons ontwikkeld en zal dan ook alleen bij Kok Fietsen verkrijgbaar zijn. Bekijk de fiets De fiets is gebouwd rond het vertrouwde aluminium frame met Pick-up voordrager en een Ameland onderdelengroep. Het frame heeft extra ruimte tussen het stuur en zadel, waa..

Brompton E-bike

09-02-2018

Brompton E-bike Nadat de Brompton elektrische vouwfiets al een tijdje te bewonderen was in het Verenigd Koninkrijk, komt de fiets nu ook naar Nederland. Op 2, 3 en 4 maart zal de fiets te zien en berijden zijn tijdens de E-bike Experience in de Jaarbeurs in Utrecht. Brompton zal hier staan met een aantal test modellen, zodat u in de gelegenheid deze vernieuwende E-bike te testen. Het is helaas nog niet bekend wanneer de fiets ook in Nederland geleverd gaat worden. Wel kunt u de Bromtpon E-bike alvast reserveren om zo als eerste de vouwfiets in handen te krijgen wanner deze beschik..

Een avontuur met de Brompton

16-01-2018

Het is weliswaar al een iets ouder filmpje, maar het blijft de moeite waard. In 2011 kwam de Britse avonturier Alastair Humphreys op het idee voor een reis van het zuiden van de Shetland eilanden naar het noorden. Dit idee kreeg hij tijdens een Cricket wedstrijd toen Muckle Flugga, het noordelijkste puntje van de Shetland eilanden werd genoemd. Samen met filmmaker en mede-avonturier Joe Sheffer besloten ze de reis te maken op een Brompton vouwfiets. De reis zou gedaan worden zonder hulp van buitenaf, dit betekende niet alleen dat ze alle bagage zelf mee moesten meenemen, ook konden ze geen ..

7 tips voor Brompton eigenaren

04-12-2017

Hopelijk ben je al tevreden met je huidige Brompton, of ben je van plan er binnenkort eentje aan te schaffen. Met deze 7 tips kan je bovendien nog meer uit je geliefde vouwfiets halen!   Laat je Brompton onderhouden (of doe het zelf)   Een Brompton is duurzaam, maar heeft  wel wat onderhoud nodig. Af en toe even schoonmaken en een drupje olie moet voldoende zijn. Natuurlijk is een onderhoudsbeurt ook aan te raden, maak daar even een afspraak voor in onze werkplaats! Met het juiste onderhoud, blijft je Brompton vouwfiets in een betere staat en fietst die ook nog eens b..

Mooie cadeaus voor de feestdagen

29-11-2017

Sinterklaas is al weer vertrokken naar Spanje en de kerstman staat te popelen om zijn rendieren uit de schuur te halen, de feestdagen zijn dus weer in volle gang. Het kan alleen voor de Sint en de kerstman soms best lastig zijn het juiste cadeau te vinden. Nu hebben wij de Sint en de kerstman een beetje geholpen met deze mooi kado pakketten. Ze zijn niet alleen leuk om te geven, maar we pakken ze ook leuk in! De acties zijn geldig in de winkel en online, zolang de voorraad strekt. Dus kom snel langs in onze (online) winkel en sla nog snel je slag met de volgende voordeelpakketten: Onder..

Geen vuurwerk in 2018

28-11-2017

Kok Fietsen is jarenlang verkooppunt geweest voor consumenten vuurwerk. Wij hebben in de afgelopen periode met belangstelling de maatschappelijke discussie gevolgd over het afsteken van vuurwerk. In het debat komt steeds meer de nadruk te liggen op de nadelen voor mens, dier en milieu. Kok Fietsen heeft daarom besloten om vanaf dit jaar te stoppen met het verkoop van vuurwerk. Onze winkel is uiteraard ook in de laatste dagen van december geopend voor de verkoop van fietsen, accessoires en service in onze werkplaats! Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Brompton winter actie

22-11-2017

Bij aanschaf van een nieuwe Brompton uit onze ruime voorraad krijgt u nu 50% korting op een Brompton C bag. Deze actie is slechts geldig tot 31 december dus wees er snel bij! Met deze aantrekkelijke deal heeft u voordelig een Brompton die helemaal af is. De Brompton C bag is een van de meest populaire tassen van Brompton een heeft een grote inhoud, bovendien is de tas handig ingericht met verschillende vakken en ontzettend duurzaam. Neem snel een kijkje op onze site voor een greep uit de modellen of kom langs in de winkel en bekijk alle Brompton fietsen, dan kunt u gelijk een test rondje..

Onderhoud voor uw fiets

16-11-2017

Met het weer van de afgelopen tijd is het wel weer duidelijk, de winter is weer aangebroken. Dat betekent dat de elementen weer vrij spel hebben en u geregeld zult moeten fietsen door barre omstandigheden. Regen, wind, sneeuw en vorst behoren tot de dagelijkse kost. Dit is niet alleen voor uzelf heel vervelend, maar uw trouwe fiets heeft het ook zwaar te verduren. Aangezien u liever niet elk jaar een nieuwe fiets koopt, alhoewel dit wel heel leuk kan zijn, leggen wij u uit hoe u uw fiets goed verzorgd in de winter.   Waar sommige mensen hun fiets het liefst alleen maar aanraken als z..

De juiste verlichting

26-10-2017

De dagen worden korter en het weer  wordt slechter. Veel mensen zullen ‘s ochtend en ‘s avonds dan ook weer in het donker moeten fietsen. Goede verlichting is daarbij belangrijk. Natuurlijk is de verlichting belangrijk voor de veiligheid, maar het is bovendien verplicht. Een boete van €55,00 wil iedereen natuurlijk vermijden. Een fiets dient een wit of geel licht aan de voorkant te hebben en een rood licht aan de achterkant. De lichten mogen niet knipperen, dit om verwarring bij andere weggebruikers te vermijden. Maar welk licht is nu geschikt voor mij? Het aanbod ..

Vrijwillige terugroepactie Brompton

27-09-2017

Vandaag heeft Brompton tot een vrijwillige terugroepactie besloten. Na een diepgaand onderzoek heeft Brompton gekozen voor een vrijwillige terugroepactie, het wordt aanbevolen om het betreffende onderdeel te vervangen.   Het betreft een onderdeel dat van april 2014 t/m mei 2017 is gefabriceerd. De door het externe bedrijf FAG geleverde trapas heeft een hogere kans om te breken dan normaal. De trapas voldoet nog steeds aan de internationale veiligheidsnormen, maar niet aan de hoge kwaliteitseisen die Brompton aan zijn producten stelt. De kans dat er daadwerkelijk iets breekt is weli..

Rick Creemers is weer terug in Utrecht

08-09-2017

Zijn reis van 2 jaar, 55.000 km en 7 continenten zit er dan eindelijk op. Op zaterdag 2 september kwam Rick "The cycling Dutchman" Creemers terug in Utrecht. Precies op dezelfde plek waar zijn reis op 1 september 2015 begon, namelijk onder de Domtoren in zijn woonplaats Utrecht. De laatste dag van zijn reis begon in Nijmegen en bracht hem via Tiel en Wijk bij Duurstede in Utrecht. Vanaf daar begonnen de feestelijkheden, uiteraard waren wij er ook bij, op de foto's krijg je een indruk van de dag: Tip: druk op F11 om deze pagina op volledig scherm te zien Rick zou ontvangen..