Brompton E-bike

Brompton E-bike

Brompton E-bike

Nadat de Brompton elektrische vouwfiets al een tijdje te bewonderen was in het Verenigd Koninkrijk, komt de fiets nu ook naar Nederland. Op 2, 3 en 4 maart zal de fiets te zien en berijden zijn tijdens de E-bike Experience in de Jaarbeurs in Utrecht. Brompton zal hier staan met een aantal test modellen, zodat u in de gelegenheid deze vernieuwende E-bike te testen. Het is helaas nog niet bekend wanneer de fiets ook in Nederland geleverd gaat worden. Wel kunt u de Bromtpon E-bike alvast reserveren om zo als eerste de vouwfiets in handen te krijgen wanner deze beschikbaar wordt in Nederland. Voor meer informatie over deze fiets en om de fiets te reserveren klikt u hieronder.

Bekijk de fiets

Wilt u nu graag deze Brompton vouwfiets testen, of wilt u graag naar de E-bike Experience, Bike Motion of Fiets en Wandelbeurs? Dan kunt u uw kaartjes bij ons met korting kopen, een kaartje voor de E-bike experience, die ook geldig is voor de Bike Motion en Fiets en Wandelbeurs kost slechts €11,50 in plaats van de reguliere €16,00 euro. Het enige wat u hoeft te doen is uw kortingscode ophalen in de winkel.
Ook wij zullen aanwezig zijn op de beursen en ook een aantal fietsen uit onze winkel zullen te bewonderen zijn in de Jaarbeurs. Tijdens het weekend zullen we u bovendien op de hoogte houden van alle updates en nieuwtjes. Ook het laatste nieuws met betrekking tot de Brompton E-bike vindt u op onze Facebookpagina of in onze nieuwsbrief.