De beste vouwfietsen van Brompton ( ook elektrich )

Brompton vouwfietsen Utrecht

Brompton vouwfietsen ( ook elektrisch )

Vouwfietsen zijn ontworpen om opgevouwen te worden tot een compact formaat, waardoor ze makkelijk zijn om te vervoeren en op te bergen, Ideaal voor recreatie of een pendelaar die gebruik maakt van het openbaar vervoer. Een vouwfiets is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele, draagbare en duurzame manier van vervoeren.
Met al meer dan 30 jaar ervaring met vouwfietsen staan wij voor u klaar om te adviseren. U bent van harte welkom in onze winkel om het ruime en diverse aanbod van vouwfietsen te bekijken en te testen.
 

Bekijk onze vouwfietsen


Het gebruik

Een vouwfiets hoeft niet alleen gebruikt te worden voor korte ritjes naar het station. Ook voor lange ritten of zelfs hele vakanties is de vouwfiets zeer geschikt. Daarom is het belangrijk dat u goed bedenkt waar u de fiets voor gaat gebruiken; lange tochten in het weekend gaan beter met een fiets maar met meer versnellingen, maar veel optillen is makkelijk bij een lichte vouwfiets zonder versnellingen. Uiteraard staan wij voor u klaar om u het beste advies te geven en u te helpen bij de keuze.
 


Voordelen

  • Makkelijk en gratis mee te nemen in het OV
  • Neemt weinig plek in op kantoor of in de woonkamer
  • Een lichte en kleine fiets voor op vakantie
  • Minder diefstalgevoeligheid, want je neemt hem overal mee naar binnen

Brompton vouwfietsen 


Wij werken voornamelijk met Brompton, vanwege de uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Deze Britse vouwfietsen zijn volledig custom samen te stellen. Zo heeft u een fiets die volledig bij u past en aan uw wensen voldoet.
Brompton fietsen zijn duurzaam en gaan lang mee. Ondanks dat de vormgeving van de fiets weinig veranderd wordt er constant geïnnoveerd om de beste vouwfiets te realiseren. Brompton onderdelen en producten worden grondig getest voordat ze op de markt komen. Zo worden de fietsen zo verfijnd mogelijk. Een voorbeeld hiervan zijn de handgemaakte titanium en stalen frames, superlichte versnellingssystemen en vernuftige ontwerpen.
Naast normale vouwfietsen, maakt Brompton ook uitstekende elektrische vouwfietsen. Gebaseerd op hetzelfde frame als een normale Brompton, behoud je alle gemakken van het compacte vouwfiets formaat. Ook deze kunt u bij ons komen testen en bekijken.
Wij zijn premium dealer van Brompton en hebben dan ook alle (speciale) edities op voorraad. In onze winkel vertellen wij u graag over het geweldige vouwsysteem, lichte frame en goede onderdelen. Maar we laten u liever een stukje fietsen. Dan ervaart u hoe fijn Brompton fietsen echt zijn. Ook kunt u in onze webshop alvast een aantal mogelijkheden bekijken. We zijn blij met onze  premium brompton dealerschap en hebben meestal meer dan 60 fietsen staan om te laten zien. 
Ook een ander trouw merk van ons maakt elektrische vouwfietsen. Velo de Ville maakt praktische vouwfietsen met krachtige Bosch middenmoters. De Velo de Ville vouwfietsen zijn ruimtebesparend, compact en volledig configureerbaar te bestellen. U kunt zelf een kijkje nemen op de Velo de Ville site, hier zijn de vouwfietsen samen te stellen.
De vouwfietsen van Velo de Ville zijn op elk vlak anders dan de Brompton vouwfietsen, wel hebben beide fietsen zijn eigen charme. Wilt u meer weten over de Velo de Ville vouwfiets en wat de verschillen zijn met de Brompton vouwfietsen? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel, we helpen u graag bij het maken van een keuze.
 

Het Brompton systeem


Met al die mogelijkheden bij een Brompton vouwfiets, snappen wij dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Natuurlijk nodigen wij u graag uit in onze winkel om u meer te vertellen, maar wij hebben ook een handig overzicht gemaakt, met alle mogelijkheden van Brompton inclusief uitleg. Als u op de link klikt krijgt u dit te zien.