Vouwfietsen van Brompton en Velo de Ville ( ebike )

Brompton vouwfietsen Utrecht

Vouwfietsen

Vouwfietsen zijn zeer geschikt voor mensen die veel reizen of weinig plek hebben. Deze fietsen zijn dan ook zeer geschikt voor de moderne forens. Met meer dan 30 jaar ervaring in de vouwfietsen staan wij dan ook voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Natuurlijk mag u een kijkje nemen op onze site, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel, om het ruime aanbod aan fietsen te bekijken en testen.
 

Bekijk onze vouwfietsen


Het gebruik

Een vouwfiets hoeft niet alleen gebruikt te worden voor korte ritjes naar het station. Ook voor lange ritten of zelfs hele vakanties is de vouwfiets zeer geschikt. Het is daarom ook belangrijk dat u goed bedenkt waar u de fiets voor gaat gebruiken; lange tochten in het weekend gaan beter met een fiets maar met meer versnellingen, maar veel optillen is makkelijk bij een lichte vouwfiets zonder versnellingen. Uiteraard staan wij voor u klaar om u het beste advies te geven en u te helpen bij de keuze.


Voordelen

  • Makkelijk en gratis mee te nemen in het OV
  • Neemt weinig plek in op kantoor of in de woonkamer
  • Een lichte en kleine fiets voor op vakantie
  • Minder diefstalgevoeligheid, want je neemt hem overal mee naar binnen
  • Één fiets, die door het hele huis gebruikt kan worden

Onze vouwfietsen


Wij werken voornamelijk met Brompton vanwege de uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak.
Deze geweldige vouwfietsen komen van het Engelse merk Brompton en zijn volledig zelf samen te stellen. Hierdoor heeft u een fiets die volledig bij u past en aan uw wensen voldoet.
Het is een fiets die lang meegaat. Ondanks dat het ontwerp weinig veranderd is gedurende de jaren, hebben ze bij Brompton continu geïnnoveerd en verbeterd. Bovendien worden alle onderdelen uitgebreid getest voordat ze op de markt komen. Op deze manier lukt het Brompton een fiets neer te zetten die ideaal is voor lange tochten of woon-werk verkeer.
Wij zijn premium dealer van Brompton en hebben dan ook alle (speciale) edities op voorraad. In onze winkel vertellen wij u graag over het geweldige vouwsysteem, lichte frame en goede onderdelen, maar we laten u liever een stukje fietsen. Hierdoor ervaart u hoe fijn deze fietsen nu echt fietsen. Ook kunt u in onze webshop alvast een aantal mogelijkheden bekijken. We zijn blij met onze  premium brompton dealerschap  en hebben meestal meer dan 60 fietsen staan om te laten zien. 
 

Het Brompton systeem


Met al die mogelijkheden bij een Brompton vouwfiets, snappen wij dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Natuurlijk nodigen wij u graag uit in onze winkel om u meer te vertellen, maar wij hebben ook een handig overzicht gemaakt, met alle mogelijkheden van Brompton inclusief uitleg. Als u op de link klikt krijgt u dit te zien.