Winkel

Onze Winkel - Kok Fietsen Utrecht

De Winkel

Onze winkel is gelegen aan de Nachtegaalstraat 51 in het sfeervolle Centrum van Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag verder en vertellen u alles over onze stadsfietsen, vouwfietsen, toerfietsen, trekkingfietsen, vakantiefietsen en tandems . Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vele accessoires, onderdelen en fietskleding. Uiteraard nemen wij ruim de tijd voor u en zorgen we ervoor dat u met een perfecte aankoop naar huis gaat. Voor een lekker kopje koffie of thee kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Service en onderhoud

Service en Onderhoud Service vinden wij bij Kok Fietsen ontzettend belangrijk en onze service houdt dan ook niet op zodra u onze winkel uit rijdt. Om het voor u makkelijk te maken, hebben wij voor u onze zekerheden van fietsplezier. Als u bij ons een fiets aanschaft kunt hier altijd van op aan.

Ook voor reparaties en onderhoud van uw fiets kunt u bij ons terecht, wanneer u uw fiets bij ons gekocht heeft. Wij hebben een groot aantal leenfietsen en leen-Bromptons tot onze beschikking. Wanneer uw fiets wordt gerepareerd kunt u gebruik maken van deze leenfietsen. U hoeft dus nooit zonder fiets te zitten. Wilt u een afspraak maken of meer weten over onze werkplaats? Kijkt u dan op onze werkplaatspagina.

Voordelen

Onze 5 voordelen voor u op een rij:

 1. Onderhoudspakket
  Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u een gratis onderhoudspakket. Hiermee blijft uw fiets tegen een aantrekkelijke prijs in goed onderhouden.
 2. Persoonlijke service en advies
  U krijgt bij ons een fiets de helemaal op maat gemaakt is. Alle aanpassingen zijn mogelijk en we gaan samen op zoek naar de ideale fiets.
 3. Gratis Leenfiets
  Bij onderhoud of reparaties hebben wij altijd een leenfiets of -Brompton voor u. Zo komt u niet zonder fiets te zitten. Ook een leen kinderzitje of leen bakfiets behoort tot de mogelijkheden.*
 4. Kwaliteitsgarantie
  Op alle reparaties geven wij 3 maanden BOVAG garantie. Mocht er onverhoopt iets zijn misgaan bij een reparatie, dan zorgen wij dat het alsnog in orde komt.
 5. Gegarandeerd fietsplezier
  Wij zijn niet tevreden, voordat u 100% tevreden bent. Mocht uw nieuwe fiets niet bevallen, dan passen wij hem net zo lang aan, totdat het helemaal uw fiets is. Blijft het geen fijne fiets? Dan gaan we gewoon op zoek naar een andere fiets en ruilen we de fiets om.*

*vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden