Onze winkel

De winkel

Onze winkel is gelegen aan de Nachtegaalstraat 51 in het sfeervolle Centrum van Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag verder en vertellen u alles over onze stadsfietsen, vouwfietsen, tourfietsen, trekkingfietsen, tandems en racefietsen. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vele accesoires, onderdelen en fiestkleding. Uiteraard nemen wij ruim de tijd voor u en zorgen we ervoor dat u met een perfecte aankoop naar huis gaat. Voor een lekker kopje koffie of thee kunt u uiteraard ook bij ons terecht. 


Advies

Met al ruim 65 jaar ervaring bieden wij u een ongekende service. Bij ons is uw fietsplezier het belangrijkste, daarom zullen we er alles aan doen om u aan de perfecte fiets te helpen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en zoeken een product dat bij uw past.
Dat is echter niet waar onze service ophoudt, vaak heeft u specifieke wensen voor een fiets. Wij zullen dan samen met u er alles aan doen om deze wensen werkelijkheid te maken. Niet voor niets is "custom-build' één van onze specialiteiten. Waar u ergens anders alleen een fiets uit een doos krijgt, is het bij ons mogelijk elke fiets volledig aan uw wensen aan te passen, van een kinderzitje op een racefiets tot een aanhangkar aan een bakfiets, alles is mogelijk.


Service en Onderhoud

Service vinden wij bij Kok Fietsen ontzettend belangrijk en onze service houdt dan ook niet op zodra u onze winkel uit rijdt. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij voor u onze 7 zekerheden van fietsplezier. Als u bij ons een fiets aanschaft kunt hier altijd van op aan.

 

1. Gratis leenfiets

Kan uw fiets niet direct worden gerepareerd? geen nood! Wij weten hoe vervelend het is om uw tweewieler te moeten missen en stellen u dan ook, indien gewenst, een leenfiets ter beschikking.

 2. Zadel omruilgarantie

Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Daarom mag u bij ons na aankoop van een nieuwe fiets uw zadel altijd uitgebreid uitproberen. Bevalt het zadel niet, dan probeert u gewoon nog een ander zadel! Goed zitten is essentieel voor fietsplezier en daarom één van onze beloften. (Voor leren zadels zoals Brooks gelden andere omruilvoorwaarden, overleg dit met uw verkoper).

3. Gratis proefrit

Je vindt maar op één manier uit welke fiets lekker fietst, door middel van een proefrit.  Daarom adviseren wij altijd om een proefrit te maken voor u overgaat tot een aankoop. Zo weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt.

4. Een uitgebreid servicepakket

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Goed onderhoud vinden wij daarom dan ook erg belangrijk. Om uw nieuwe fiets alvast op weg te helpen heeft u, naast de gratis rijklaar-beurt, ook recht op een gratis eerste servicebeurt na 2 maanden, ook de 2e en 3e servicebeurt zijn tegen gereduceerd tarief.

5. Niet goed geld terug!

Soms komt het voor dat u een fiets koopt, nadat u een proefrit heeft gemaakt en dat de fiets na een paar dagen toch niet zo lekker fiets als u had gedacht. Ook in dat geval willen wij u optimaal fietsplezier bieden. Als u echt niet tevreden bent met uw nieuwe fiets, kunt u deze terugbrengen zodat we u kunnen helpen om een geschikter model te vinden. Lukt dit niet? Dan kunt u uw geld terugkrijgen. De fiets dient hierbij uiteraard onbeschadigd te zijn. (Vraag één van onze medewerkers naar de uitgebreide voorwaarden)

6. Quick service voor kleine reparaties

Indien uw fiets een kleine reparatie nodig heeft is er de zogenaamde 'quick-service'. Waarbij de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden gedaan terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodat u weer snel plezier heeft van uw fiets.

7. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties

Kwaliteit is belangrijk voor uw fiets, en dat vinden wij ook! Daarom staat vakmanschap voorop en staan onze opgeleide reparateurs klaar om uw fiets van onderhoud te voorzien. Bij Kok Fietsen heeft u dus altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets, dankzij onze kwaliteitsgarantie op reparaties. Zodat u  u zonder zorgen weer verder kunt fietsen.

Werkplaats »

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle repara...

Fietsplan fiets kopen? »

Fietsplan fiets kopen? Lees hier hoe en wat! Sind...

Ons team »

Het team van Kok Fietsen Utrecht staat voor u kl...

Adres & route »

Adres: Kok Fietsen Nachtegaalstraat 51 3581AD...

Werken bij Kok Fietsen »

Vacatures Kok Fietsen staat in Utrecht al 70 jaar...

Test een tandem »

Een tandem testen Een tandem koop je niet zom...