Toerfietsen

Santos fietsen
 

Toerfietsen

Toerfietsen, ook wel vaak hybride fietsen genoemd zijn lichtgewicht fietsen om er lekker mee op uit te gaan. Toerfietsen worden vaak gebruikt om snel en zonder al te veel moeite naar het werk te fietsen, en natuurlijk om heerlijke dagtochten te maken op een zonnige dag. Toerfietsen zijn daarbij meestal wel geschikt voor lichtgewicht bepakking, maar voor een volledige bepakking raden we sterkere vakantiefietsen aan.
 

Toerfiets, fitnessfiets of hybride?
Eigenlijk zijn al deze fietsen in het algemeen ook wel te beschrijven als toerfiets. Fitnessfietsen zijn een tikkeltje sportiever dan de gemiddelde toerfiets, maar onder de noemer 'toerfiets' is er voor ieder wat wils. Een snelle fiets met een comfortabele zithouding tot een lichtgewicht fiets met een sportieve houding.

Welk type toerfiets?
Er zijn veel mogelijkheden bij het kiezen van jouw geschikte toerfiets. Vaak is advies hierbij aan te raden om de fiets te krijgen waar je ook echt plezier van hebt. Met de juiste framemaat, zithouding en specificaties. De typische tourfiets is licht, snel en heeft een derailleurversnelling. Maar tegenwoordig zijn er ook erg lichte en snelle fietsen met een naafversnelling en bjivoorbeeld ook riemaandrijving te krijgen. Keuze genoeg dus om de perfecte toerfiets voor jezelf te vinden!
 

Welke keuzes zijn er te maken?

  • Een derailleur of naafversnelling?
  • Comfortabele of sportieve houding?
  • Ketting of riemaandrijving?
  • Wel of geen vaste verlichting?
  • En nog veel meer keuzes waar onze verkoopadviseurs u graag mee helpen.

Onze merken

Santos
VSF Fahrrad manufaktur
Velo de Ville

 


Wilt u meer weten? Kom langs in onze showroom om onze toerfietsen te testen of neem eerst contact met ons op.