Bicicapace

Azor Ameland

Bicicapace fietsen

Bicicapace is een Italiaanse fabrikant die zijn eigenzinnige fietsen in eigen fabriek maken. Dus niet alleen in elkaar zetten, zoals sommige merken doen, maar echt het frame zelf lassen. Dit doen ze zodat ze veel controle hebben over wat voor fiets het moet zijn. Fietsen waar veel bagage en/of kinderen op vervoert moeten kunnen worden, maar waarbij het nog steeds zo fietst als een 'normale' fiets. Dit doen ze met veel succes!
Bekijk de modellen


Model Justlong


Het model Bicicapace Justlong is hun paradepaardje en hebben we dus ook in de winkel staan. We zijn hier erg enthousiast over. Je kunt er namelijk 3 kinderen op vervoeren, of heel veel bagage. Eigenlijk net zoveel als een bakfiets. Het verschil is echter dat dit veel lichter van gewicht is en veel meer fietst dan een gewone fiets. Je moet het echt ervaren. 

Het is mogelijk om 2 achterzitjes van alle merken te monteren of een zitplateau met voetsteunplateau voor kinderen ouder dan 5 jaar. Dit kan je ook later nog toevoegen. Doordat de fiets ook geschikt is voor oudere kinderen kan je er heel lang mee doen. Het wordt ook vaak gebruikt als tweelingfiets. Voorop kan je kiezen voor een bagagerek met bijvoorbeeld een kratje of een zeer grote tas. Ook is er ruimte voor een kinderzitje. Hier is niet elk merk mogelijk, maar wij zullen u daar uiteraard goed over adviseren.

Al met al dus een superveelzijdige fiets waar net zoveel mee kan als met een bakfiets, maar het fietst nog fijner!

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. U bent welkom in de winkel of neem eerst contact met ons op

 


Bicicapace Justlong met achter- en voetplateau