Vakantiefietsen


 

Vakantiefietsen

Als echte vakantiefietsspecialist hebben wij een groot assortiment aan vakantiefietsen, ofwel trekkingfietsen, in onze showroom staan. Wij bieden diverse merken en soorten vakantiefietsen aan, eigenlijk voor ieder wat wils. Van een vakantiefiets voor de beginnende fietser tot een professionele vakantiefiets op maat voor de veeleisende vakantiefietser.

Het gebruik

Als je dagelijks met de trein reist of 15km op en neer fietst naar je werk heb je een andere kwaliteit vouwfiets nodig dan wanneer je een vouwfiets zoekt je vakantie en die in de auto of caravan past. U kunt zich voorstellen dat verschillende manieren van gebruik ook verschillende kwaliteiten eisen. Daarom is een goed advies belangrijk en staan onze adviseurs klaar om u te adviseren en vouwdemonstraties te geven.Welk type vakantiefiets?
Bij het vinden van de juiste vakantiefiets komt veel kijken, want er zijn veel mogelijkheden en keuzes. Kies je bijvoorbeeld voor een 28 inch of is juist een 26 inch beter geschikt? Ook de keuze tussen een derailleursysteem of de gevierde Rohloff-naaf, een snelle, lichte fiets voor weinig bagage of juist een sterke en robuuste alleskunner? Kortom veel keuzes waarin onze verkoopadviseur u helpen om zo de ideale vakantiefiets voor je  te vinden.


 


Welke keuzes zijn er te maken?

  • Een derailleur of rohloff versnellingssysteem?
  • Zo licht mogelijk of zo sterk mogelijk?
  • Ketting of riemaandrijving?
  • 28 inch of 26 inch wielen?
  • En nog veel meer keuzes waar onze verkoopadviseurs u mee kunnen helpen.


Onze merken

Santos
VSF Fahrrad manufaktur
Multicycle
Focus
Tout-Terrain


Wilt u meer weten? Kom langs in onze showroom en test de fietsen ook uit of neem contact met ons op