Brompton vouwfietsen

 

Dat de Brompton, de ideale vouwfiets is hoeven we misschien niet meer te vertellen, maar dat doen we toch. De Brompton is perfect geschikt voor het woon-werk verkeer met de trein. De Brompton is compact, oerdegelijk en fietst minstens zo lekker als een gewone fiets! Daarnaast kan je deze vouwfiets samenstellen in de door jouw gewenste uitvoering; kies je kleur, versnellingen en opbouw!

Brompton vouwfietsen

Sinds 1975 worden de Brompton vouwfietsen in London gemaakt, de lassers worden in huis opgeleid tijdens een 18 maanden durende training. Elke fiets wordt met de hand gelast en voorzien van een 'handtekening' van de lasser. In de fabriek in London zit ook het 'Research and development' team. Ondanks de bewezen kwaliteit van de fietsen, zijn ze bij Brompton nog steeds op zoek naar verbeteringen. Alle bestaande en nieuwe onderdelen worden uitvoerig getest voor ze op de markt gebracht worden, om zo de hoge kwaliteit te kunnen handhaven.

De Brompton vouwfietsen zijn de ideale vouwfietsen, door jarenlange ervaring en continu doorontwikkelen lopen ze ruim voor op de concurentie. Zo is de Brompton ontzettend duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik in alle weersomstandigheden. Bovendien is het vouwsysteem heel gemakkelijk en snel. Ook vouwt de fiets compact en ingenieus op, om er zo voor te zorgen dat u de fiets makkelijk optilt en naast u rijd.

  

Waarom een vouwfiets?

  • Eenvoudig mee in het openbaar vervoer
  • Een compacte fiets die mee kan op vakantie
  • Perfect voor stedentrips
  • Meenemen in de auto
  • Handig op te bergen thuis

 

Prijs Brompton vouwfiets

De prijs van een Brompton is afhankelijk van de samenstelling die je kiest voor jouw Brompton. Om een indicatie te geven, de prijs van onze meest verkochten Brompton ligt rond de €1400,00, maar de Bromptons zijn al vanaf een veel lagere prijs te krijgen. Kijk eens naar de Brompton fietsen in onze webshop of kijk wat er allemaal mogelijk is met de Brompton Bike Builder, maar bekijk en test nog meer vouwfietsen in onze winkel! Daar kunt u ook deskundig advies van één van onze verkopers krijgen.

 

Vouwfiets in onderhoud?

Leen Brompton? Geen probleem! Is uw Brompton hier voor onderhoud of reparatie, dan hebben wij tijdelijk een vervangende Brompton voor u te leen! 


Het samenstellen van een Brompton fiets, hoe en wat?

Het samenstellen van een Brompton fiets kan soms lastig zijn om uit te vogelen vanwege het grote aantal opties, hieronder leggen we u haarfijn uit wat alle opties  betekenen en toevoegen. Uiterard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij raden aan om eens langs te komen en onze ruime voorraad Bromptons te bekijken, ook kunnen we u dan helpen bij het kiezen van de juiste Brompton.

Het samenstellen van een Brompton begint altijd bij het stuur, het stuur bepaalt het type. De verschillende types stuur voegen niks toe aan de prijs.
 


H-Type


M-Type


S-Type


P-Type