Azor

Azor Ameland

Azor Fietsen

Azor maakt fietsen van een ouderwetse kwaliteit met de nieuwste technieken. Deze eigenwijze fietsenfabrikant in Hoogeveen maakt geen deel uit van één of andere multinational die vooral voor hun aandeelhouders werken.
 

Bekijk de modellen


Hoe werkt het

 

Het programma is zeer uitgebreid. U kunt op twee manieren uw eigen fiets samenstellen:

  • Op internet via MyAzor.nl kunt u onderdeel voor onderdeel de fiets configureren
  • Met behulp van de folder zoekt u het uit dat u bevalt; vervolgens kiest u een onderdelenpakket. Achter in de folder kunt u dan nog diverse details veranderen


U kunt kiezen voor een 'dikke banden fiets', zeer comfortabel en stabiel; bijvoorbeeld om kinderen te vervoeren. Een andere mogelijkheid is de wat klassiekere stadsfiets zoals die vijftig jaar geleden al rondreden. Iets compacter en sneller. In dit genre hebben de aluminium uitvoeringen een sportievere geometrie en ze sturen iets directer. Het meestal optionele voordragersysteem van Azor wordt aan het frame gemonteerd, zodat u geen extra belasting aan het stuur heeft. Dan zijn er nog diverse electrische uitvvoeringen. Vooral bijzonder zijn de fietsen met het Shimano Steps systeem. Supersterk en comfortabel. Geschikt voor zware belasting en transport van kinderen. Ook produceert Azor diverse specials, zoals onder andere diverse tandems. Vouwbaar of niet vouwbaar. Met of zonder elektrische ondersteuning. Op de website van Kok Fietsen of van Azor kunt u de verschillende modellen en mogelijkheden bekijken. In alle gevallen heeft u uiteindelijk een sterke betrouwbare fiets, helemaal naar wens. 


Soorten Azor fietsen

 


Er is buiten deze soorten uiteraard nog meer mogelijk. U bent welkom in de winkel of neem eerst contact met ons op