Een fiets kopen

Een mooie fiets kopen in Utrecht

Een fiets kopen

Als u op zoek bent naar een mooie nieuwe of tweedehands fiets bent u bij ons aan het juiste adres, samen met u gaan we op zoek naar de perfecte fiets. Op deze pagina leggen wij u uit hoe dit traject er uit ziet. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om het allemaal zelf te ervaren.

Luisteren

Een fiets kopen begint met luisteren naar de klant De eerste stap van een fiets kopen is het vertellen en luisteren. U vertelt waar u de fiets voor gaat gebruiken, wat u belangrijk vindt en waar u voorkeuren naar uitgaan. Wij luisteren ondertussen aandachtig en proberen relevante vragen te stellen. Aan de hand van het verhaal dat u heeft verteld gaan we vervolgens kijken naar een aantal fietsen die interessant kunnen zijn. We proberen de keuze vervolgens iets in te perken en een select groepje met relevante fietsen over te houden.

Testen

Nadat we tot een aantal fietsen zijn overgebleven is het zaak om te gaan testrijden. Uiteindelijk moet u namelijk met plezier op uw fiets zitten en alle productfolders en specificaties gaan dat niet voor u bepalen. Bij ons mag u zo vaak en veel testrijden als u wilt, wij zetten het zadel op de goede hoogte en u mag lekker een stukje fietsen.
Bij ons in de omgeving is het dan ook goed mogelijk om een mooi rondje te fietsen, van de klinkertjes in de binnenstad tot de polders in de buurt van De Bilt. Het is allemaal mogelijk en u krijgt een goed gevoel bij uw fiets. Aan de hand van dit gevoel kijken we verder naar de fiets of gaan we toch op zoek naar iets anders dat misschien beter bij u past.

Aanpassen

Als we een fiets hebben gevonden die bij u past, gaan we de fiets natuurlijk aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Het kan zijn dat u een fiets vindt in onze winkel die al helemaal perfect is, maar vaak zijn er nog dingen die u toch liever anders heeft en bij ons is dit geen probleem. Bij veel van onze merken, zoals Azor, Brompton, Santos en Vello de Ville is het mogelijk om elke fiets tot in detail samen te stellen, maar ook bij fietsen van andere merken zorgen wij ervoor dat de fiets perfect past. Eigenlijk is alles mogelijk, een kleine aanpassing zoals extra fietstassen tot het ombouwen van een fiets naar een ander versnellingssysteem, wij zullen er alles aan doen om een perfecte fiets af te leveren.

Afronden

Een fiets kopen begint met luisteren naar de klant Nadat we de perfecte fiets hebben gevonden, maken we een factuur op, u doet vervolgens een kleine aanbetaling en gaan wij de fiets voor u gereed maken. Wij maken de fiets geheel kosteloos rijklaar en zorgen dat de fiets in perfecte staat en met de juiste maten voor u klaar staat. Alle extra opties worden gemonteerd en de hele fiets wordt nog een keer nagelopen. Wanneer u de fiets komt ophalen kunt u de fiets betalen en kunt u de fiets ook nog verzekeren. Voor het betalen zijn er meerdere mogelijkheden, uiteraard kunt u bij ons contant of met kaart (PIN of CreditCard)  afrekenen, maar in overleg is het ook mogelijk om op rekening te betalen of via een NFP of BFN (of een andere vorm van fietsenplan). U krijgt vervolgens alle papieren van ons mee (op papier en digitaal) en kunt met uw nieuwe fiets de weg op.

Service

De aanschaf van uw nieuwe fiets houdt natuurlijk niet op bij onze voordeur, u koopt bij ons namelijk niet alleen een nieuwe fiets, maar ook een stukje service. Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u van ons namelijk altijd een gratis servicepakket, hierbij is de eerste servicebeurt na 2 maanden gratis en krijgt u nog 2 extra servicebeurten tegen gereduceerd tarief. Zo blijft uw fiets in topconditie, ook als er nog problemen zijn of als u iets wil aanpassen, kunt u gewoon even langslopen in onze winkel.
Bekijk onze fietsen