Werkplaats

Werkplaats Kok Fietsen - Service - Reparatie - Onderhoud

Onze Werkplaats

Wij zouden het liefst iedereen willen helpen en de beste service geven zoals we dat jarenlang hebben gedaan. Maar op dit moment is de vraag naar reparaties en onderhoud veel groter dan wat wij aankunnen in onze werkplaats.
De wachttijd voor een reparatie duurt hierdoor steeds langer. Dit komt niet alleen door de toegenomen complexiteit (bijvoorbeeld door e-bikes), maar ook doordat er steeds meer fietsen online of buiten de branche worden aangeschaft, bij winkels die geen onderhoud of service aanbieden.
Wij staan voor het bieden van fietsplezier voor onze klanten. Dit kunnen we niet meer garanderen als we iedereen blijven helpen. Vandaar dat we ervoor kiezen om de beperkte capactiteit van onze werkplaats te reserveren voor onze eigen klanten die bij ons een fiets hebben gekocht. 

Heeft u uw fiets bij ons aangeschaft? 
Dan kunt u bij ons in de werkplaats terecht voor grote en kleine reparaties. Onze monteurs zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Houd u er rekening mee dat u niet meteen geholpen kunt worden en dat u voor grotere reparaties het beste een telefonische afspraak kunt maken. Wij brengen u op de hoogte, wanneer de fiets gerepareed is. 
Als uw fiets bij ons gerepareerd wordt hebben wij een groot aanbod aan gratis leenfietsen en leen-Bromptons staan. Deze fietsen kunt u meenemen tijdens de reparatie zodat u niet zonder fiets hoeft te zitten. Al onze leenfietsen verkeren in perfecte staat en zijn geschikt voor mensen van alle lengtes, ook is het mogelijk om kinderzitjes en voorrekjes mee te nemen.

Heeft u uw fiets bij een andere winkel of online / branche vreemd aangeschaft? 
Dan kunt u helaas op dit moment niet bij ons in de werkplaats terecht voor reparaties of onderhoud. Wij hopen op uw begrip dat wij onze eigen klanten voorrang geven en de capaciteit en materialen voor hen reserveren.

Telefoon werkplaats:
030 - 231 57 80

E-mail: (of gebruik het contactformulier)
werkplaats@kokfietsen.nl

Openingstijden Werkplaats

Maandag:          Gesloten
Dinsdag:            08:30 - 18:00
Woensdag:        08:30 - 18:00
Donderdag:       08:30 - 18:00
Vrijdag:              08:30 - 18:00
Zaterdag:           09:00 - 17:00
Zondag:             Gesloten

 

 

 

Contactformulier Werkplaats

Uw naam:


Uw e-mail adres:


Onderwerp:
Afspraak maken
Garantie / service
Reparatie
Anders

Uw vraag:


Voer de onderstaande code in: