Azor Ameland Limited Edition

Azor Ameland Limited Edition
Azor Ameland Limited Edition

Azor Ameland Limited Edition

De Azor Ameland met het aluminium oma Pick-Up frame was altijd al een mooie en goede fiets, maar deze Azor Limited Edition is helemaal een bijzondere fiets. Gezien het succes van de Azor Ameland als stads- en moederfiets, hebben we een speciale limited edition op de markt te brengen. De fiets is door ons ontwikkeld en zal dan ook alleen bij Kok Fietsen verkrijgbaar zijn.
Bekijk de fiets
De fiets is gebouwd rond het vertrouwde aluminium frame met Pick-up voordrager en een Ameland onderdelengroep. Het frame heeft extra ruimte tussen het stuur en zadel, waardoor het een ideale fiets is om veel spullen en / of kinderen mee te nemen. Bovendien is de fiets in combinatie met het onderdelenpakket ontzettend stevig en duurzaam, ideaal voor gebruik in de stad dus. De fiets wordt gespoten in het mat-legergroen, een kleur die speciaal ontwikkeld is voor deze fiets. Ook worden alle onderdelen, zoals stuur, stuurpen en zadelpen in het zwart gespoten. De fiets krijgt zo een klassieke en strakke look.
We hebben de fietsen in beperkte oplage laten maken in verschillende maten in de volgende uitvoeringen: Uiteraard kunt u deze mooie fietsen ook in onze winkel komen bekijken en testen.