Mooie cadeaus voor de feestdagen

Mooie cadeaus voor de feestdagen

Sinterklaas is al weer vertrokken naar Spanje en de kerstman staat te popelen om zijn rendieren uit de schuur te halen, de feestdagen zijn dus weer in volle gang. Het kan alleen voor de Sint en de kerstman soms best lastig zijn het juiste cadeau te vinden. Nu hebben wij de Sint en de kerstman een beetje geholpen met deze mooi kado pakketten. Ze zijn niet alleen leuk om te geven, maar we pakken ze ook leuk in! De acties zijn geldig in de winkel en online, zolang de voorraad strekt. Dus kom snel langs in onze (online) winkel en sla nog snel je slag met de volgende voordeelpakketten:

Onderhoudspakket

Niet alle fietsen krijgen de liefde die ze verdienen, maar met dit mooie pakket wordt het een stukje makkelijker. Met deze handige borstel, krachtige ontvetter en beschermende olie, wordt elke fiets weer helemaal schoon, bovendien krijgt u maar liefst 15% korting op het complete pakket.

cadeaus

Brompton pakket

Een Brompton vouwfiets is natuurlijk leuk om te geven, maar een tweede Brompton cadeau doen is misschien een beetje veel van het goede. Een goed idee, om dan misschien een leuk pakket te geven? Met een compacte zadeltas met regenhoes, een plak- en reparatiesetje en een flesje olie is elke Brompton eigenaar in zijn nopjes en ook de Sint en kerstman kunnen hun hart ophalen want er zit 25% korting op dit pakket.

Mooie korting op een cadeaupakket voor uw Brompton

Kinderpakket

Welk kind wil er nu niet verwend worden met Kerst? Dat gaat natuurlijk het beste met dit mooie pakket. Een abus spiraalslot naar keuze, voor het op slot zetten van de geliefde fiets, en een mooi setje verlichting in de wielen naar keuze en dit mooie pakket met ook nog eens een gratis kinderbel!

Mooie korting op een cadeaupakket voor kinderen

Verlichtingspakket

In deze donkere maanden is verlichting heel belangrijk, de Kerstman gaat ook alleen op pad met de juiste verlichting op zijn slee! Daarom krijgt u nu bij aankoop van een complete verlichtingsset van Cateye uit voorraad, 15% combinatiekorting. Zo kunt u op pakjesavond weer veilig over straat.

Korting op Cateye verlichting

Mocht u nog niet gevonden hebben waar u naar op zoek bent, niet getreurd! Op onze pagina met cadeau aanbevelingen vindt u nog meer mooie cadeaus en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel om de mooiste cadeaus uit te zoeken!