Vacature verkoopadviseur fietsenwinkel

Ben je een fietsliefhebber? Vind je het leuk om in een fietswinkel te werken? Heb je een goed gevoel voor het geven van het beste advies voor de klant? Vind je het een uitdaging om de juiste fiets bij de juiste persoon te vinden en hou je ervan om te adviseren op specialistisch niveau? En heb je grote interesse in de fiets en de techniek die hierbij komt kijken? Of ben je nog niet zo ervaren maar wel leergierig en bereid om (technische) kennis op te doen?
 
Kom dan ons team versterken! We zoeken een verkoopadviseur, zowel fulltime en parttime in onze winkel in Utrecht.
 
Wie zijn wij?
Kok Fietsen staat al 70 jaar voor volop fietsplezier in het centrum van Utrecht. Wij zijn een familiebedrijf waar hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor onze klanten centraal staat. Je vindt bij ons een breed assortiment aan fietsen, kleding en onderdelen. We verkopen onder andere elektrische fietsen, stadsfietsen, vakantiefietsen, vouwfietsen, bakfietsen, custom built fietsen toerbikes en tandems. Met merken als Santos, Brompton, Azor Bikes en VSF leveren we kwaliteit en een uniek aanbod. Wil jij onze klanten blij maken met fietsplezier? #danzoekenwejou!
 
Wat ga je doen?
Verkopen van fietsplezier is je belangrijkste taak. Je luistert goed naar de wensen van onze klanten. Je denkt mee met de klant en vraagt goed door.
Je geeft een deskundig advies dat het beste is voor de klant. Je werkt met topmerken zoals Santos, Brompton, Azor. Je verkoopt onder andere custom made fietsen, vouwfietsen, bakfietsen, vakantiefietsen en de beste e-bikes. Het is een baan met veel vrijheid en afwisseling waarbij je een grote bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Kok Fietsen Utrecht.
 
Wat bieden we jou?  
Wat vragen we van jou?  
Enthousiast?
Neem dan contact op met Joris via joris@kokfietsen.nl.