Bedrijfsfietsen

Tandem fietsen - Kok Fietsen Utrecht

Bedrijfsfietsen

Kok fietsen heeft regelmatig aanvragen om een bedrijfsfiets te maken. Dit doen wij dan ook met veel plezier. Veel van onze merken kan je helemaal zelf samenstellen. Wil je een vloot van onverwoestbare stadsfietsen geheel in je eigen huisstijl? Geen probleem. Wil je een bakfiets met jouw logo en jouw kleuren? Geen probleem. Groot of klein project, we gaan samen met je kijken wat voor moois we kunnen maken.


Soorten bedrijfsfietsen


Stadsfietsen
Wat je graag wil van een bedrijfsfiets is dat deze sterk, betrouwbaar en onderhoudsarm is. Fietsen van het merk Azor zijn zo gemaakt dat ze zo degelijk mogelijk zijn. Bij elk onderdeel denken ze er als eerste aan of het lang meegaat en of het niet snel kapotgaat. Er is een mogelijkheid voor een voordrager die sterk is en niet meedraait met het stuur. Daardoor is de fiets veel stabieler en rijdt het makkelijker met veel bagage. Het zijn ook erg mooie fietsen! Je kan verschillende frames kiezen. Je kan ze bestellen in elke kleur denkbaar. Het aantal versnellingen kan je kiezen en nog veel meer. Wij kunnen dan de stickers regelen en accessoires en je hebt een unieke, sterke stadsfiets in jouw huisstijl.

Bakfietsen
Bakfietsen hebben wij van Bakfiets.nl. Dat is dezelfde fabrikant als Azor. Deze worden gemaakt in Nederland en zijn van hoge kwaliteit. Ook hier houden ze er rekening mee dat deze goed gebruikt wordt en zo nodig buiten moet kunnen staan. Ze maken gebruik van veel roestvrijstaal of aluminium. Dit zorgt ervoor dat de bakfiets niet gaat roesten. Het hout van de bak gaat erg lang mee en kan niet gaan rotten. Ook hier kan je net als bij Azor de bakfiets in elke gewenste kleur laten spuiten. Je kan de bakfiets ook elektrisch krijgen. Koelbox of een stevige dichte bak. Het is allemaal mogelijk. Uiteraard zijn er nog veel meer custom mogelijkheden. De bak leent zich natuurlijk goed om je logo erop zetten. Dit kunnen wij ook voor je regelen.

Vouwfietsen
Vouwfietsen hebben we van het merk Brompton. Het is eigenlijk algemeen bekend dat dit de beste vouwfietsen zijn. Ze zijn compact, licht en gaan soms meer dan 20 jaar mee! We spreken uit ervaring dat dit echt uniek is. Een vouwfiets krijgt namelijk veel meer te verduren dan een gewone fiets. Een Brompton kan je in verschillende kleuren krijgen en wij kunnen nog veel dingen doen om hem te customizen.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden en merken waar u uw bedrijfsfiets(en) van kunt maken. Vraag naar de mogelijkheden. Er is veel mogelijk!

 


Wie gingen u voor

 
  • HNK Het nieuwe kantoor heeft 20 stadsfietsen door ons laten maken. Hele stevige Azor fietsen met stijl.
  • Zeijerveld kaas heeft verschillende bakfietsen door ons laten maken.
  • Thuisuiteten.nl heeft een supergave Bakfiets.nl met een dichte bak om luxe eten rond te brengen in de binnenstad.
  • Kapteyn bloemen heeft een mooie Azor met voor- en achterdrager bij ons besteld. Versiert met mooie bloemen.


Wilt u meer weten of even testen? Kom langs in onze showroom of neem eerst contact met ons op.