Brompton Electric

De beste vouwfiets ter wereld is nu ook verkrijgbaar met elektrische ondersteuning! De Brompton Electric. U heeft kezue uit 2 of 6 versnellingen. Kleurkeuze is wit, zwart of turquoise. Stuurkeuze is H-type of M-type. Zadelpenopties zijn normaal, uitgebreid of telescoop. Alle elektische Brompton’s worden geleverd met een standaard accutas waar uw accu, acculader en uw smartphone in passen. U kunt ook een grotere accutas kiezen waar ook uw laptop e.d. in kunnen. Voo het opladen kunt u een snellader kiezen. Deze laadt uw accu 50% keer zo snel op.


Veilig

De Brompton Electric kun je inklappen tot een compact pakket, zodat u het veilig op kan bergen in uw huis of op uw werkplek.


Lichtgewicht

De batterij (2,9 kg) scheidt zich met één klik van de lichtgewicht elektrische fiets (13,7 kg) waardoor hij gemakkelijk te dragen is, zelfs op trappen.


Snel

Met de 250W voorwielmotor kunt u gemakkelijk de 25 km/pu aanhouden. Door de accu van 300Wh heeft de fiets een bereik van 40 tot 80 km op een volle accu (afhankelijk van gebruiker en omstandigheden).


Kom fris aan

Slimme sensortechnologie op de e-bike weet wanneer hij moet helpen. Heuvel op, tegen de wind, tussen vergaderingen door; u komt altijd fris aan.
 

Smart engineering

Het systeem is samen met Williams Advanced Engineering ontworpen, waarbij hun technische formule E-expertise werd gecombineerd om een elektrische fietsmotor te ontwikkelen die voldoet aan de complexe eisen van een Brompton. Pas uw ritinstellingen aan en houd uw kilometerstand en onderhoudsgeschiedenis bij met de Brompton Electric-app.


Nu verkrijgbaar!

De Brompton Electric is binnen. We hebben als Premium Brompton dealer alle modellen op voorraad staan om te testen en eventueel aan te schaffen.