nieuwe BROMPTON p Line Green Laquer

nieuwe BROMPTON p Line Green Laquer

De nieuwe limited edition Green Laquer P Line Brompton is in onze Winkel, zowel elektrisch als niet elektrisch! Deze superlichte, stijlvolle en innovatieve vouwfiets is bij ons te testen! Voor meer informatie adviseren onze verkoopmedewerkers u graag!

Bakfietsen en tandems

Bakfietsen en tandems

Voor het bekijken en het testen van bakfietsen en tandems ben je bij ons op het goede adres. Wij werken graag op afspraak!

Premium Brompton gold  dealer

Premium Brompton gold dealer

Als Brompton Gold dealer hebben we de nieuwste Brompton modellen en exclusieve limited editions. Met onze expertise en ervaring kunnen wij uitstekend advies bieden bij uw aankoop. Onze kennis in de werkplaats zorgt ervoor dat uw Brompton-fiets in topconditie blijft.

Bekijk ons aanbod
KOK'S fietsen

KOK'S fietsen

is het alweer tijd voor (nog) een nieuwe fiets? Dan ben je bij KOK op het goede adres. Heb je een vraag over een fiets of wil je weten of jou specifieke droom SANTOS op voorraad is? neem dan even contact met ons op!

Bekijk een greep uit de voorraad fietsen hier

aanbiedingen sportfietsen /hybride


in de maand Augustus hebben we leuke aanbiedingen van sportieve voorraad fietsen , merken  : topmerken : velo de ville , santos , vsf .  komt u kijken en testen ?  welkom