Bakfiets.nl

Bakfiets.nl Utrecht

Bakfiets.nl

Bakfiets.nl maakt kwalitatief hoogwaardige bakfietsen die gemaakt zijn met inachtneming dat deze altijd buiten moet kunnen staan zonder dat deze dan wegrot of wegroest. Waar mogelijk gebruiken ze roestvrijstaal of aluminium. Ook de lak is erg sterk zodat dit ook bij veel gebruik goede bescherming biedt aan het frame. Zo op het oog lijkt het misschien op andere merken, maar je ziet het verschil als je hem al vijf jaar hebt.
Bekijk de modellen


Hoe werkt het


Je kan een Bakfiets.nl helemaal zelf samen stellen. Dit kan je doen aan de hand van hun folder. Je kiest een model, de kleur en versnellingen/remmen. Daarna kan je nog veel onderdelen en accessoires kiezen zoals een tent of extra bankje. Ook deze accessoires zijn weer zo gemaakt dat het erg lang meegaat!

We hebben bijna alle modellen staan. Je bent welkom voor een proefritje al dan niet met kinderen (kinderen zelf aanleveren).

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. U bent welkom in de winkel of neem eerst contact met ons op

 


Soorten bakfietsen

Tweewieler bakfiets
Dit fietst erg vlot en eenvoudig en het meest zoals een 'gewone' fiets. Je kan er veel bagage mee vervoeren en met de grote variant Bakfiets.nl Cargobike long kan je 3 kinderen in de bak vervoeren. Je zou zelfs nog een achterzitje op de bagagedrager kunnen doen zodat je 4 kinderen kan vervoeren.

Driewieler bakfiets
Hiermee fietsen vergt wat gewenning aangezien je met de hele bak stuurt. Belangrijk is dat je scherpe bochten niet te snel neemt en hobbels moet je altijd recht nemen. Een voordeel is wel dat zodra je stil staat geen voeten aan de grond hoeft te doen. Hij is ook in stilstand in balans. Ook een voordeel is dat je met bijvoorbeeld de Bakfiets.nl Cargotrike wide maarliefst 7 kinderen kan vervoeren (6 in de bak en 1 op de bagagedrager).