Vacature allround fietsmonteur


Ben je een fietsliefhebber? Hou je van sleutelen en techniek? Wil je samen met een team van ervaren monteurs de klanten de beste service geven? 
 
Kom dan ons team versterken! We zoeken een allround fietsmonteur, fulltime/parttime
 
Wie zijn wij?
Kok Fietsen staat al 70 jaar voor volop fietsplezier in het centrum van Utrecht. Wij zijn een familiebedrijf waar hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor onze klanten centraal staat. Je vindt bij ons een breed assortiment aan fietsen, kleding en onderdelen. We verkopen onder andere elektrische fietsen, stadsfietsen, vakantiefietsen, vouwfietsen, bakfietsen, custom built fietsen toerbfietsen en tandems. Met merken als Santos, Brompton, Azor, Vello de Vile en VSF leveren we kwaliteit en een uniek aanbod. Wil je een bijdrage leveren aan het bezorgen van fietsplezier aan onze klanten? Dan zoeken we jou!
 
Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde fietsmonteur. Samen met een team van ervaren monteurs streef je er iedere dag naar, om onze klanten de beste service te geven. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het rijklaar maken van nieuwe fietsen, het uitvoeren van reparaties en het onderhoud aan e-bikes en andere fietsen. Je werkt in onze werkplaats en hebt plezier in techniek. De nadruk ligt op fietsen uit het midden tot hoge segment.
 
Wat bieden we jou?  
Wat vragen we van jou?