Rick Creemers komt terug!

Rick Creemers komt terug!

Bijna 2 jaar geleden, begon Rick “the cycling Dutchman” aan zijn langste fietstocht ooit. Rick wilde in 2 jaar tijd de wereld rond op zijn Santos travelmaster 2.9 van Kok Fietsen. Een tocht van meer dan 55.000 km over alle continenten. Hij zal dan ook de eerste Nederlander worden die de hele wereld heeft rondgefietst.

 

Nadat Rick, op 10 juli 2017 de oversteek van Marokko naar Spanje maakte, is het laatste deel van zijn reis aangebroken. Op dit moment verblijft Rick in het noorden van Frankrijk en heeft hij nog ongeveer 1500 km te gaan voor hij weer terug zal zijn op de plek van vertrek.

 

Op 1 september 2015 vertrok hij namelijk in zijn eigen woonplaats, Utrecht. Onder de iconische Domtoren vertrok Rick en ging hij alle continenten af. Na deze 2 jaar lange reis, zal Rick op 2 september 2017 dan eindelijk terugkomen in zijn Utrecht om daar de reis af te sluiten.

 

Rond 16:00 uur zal Rick aankomen op het Stadhuisplein. Hij zal ontvangen worden door de Burgemeester en er zullen interviews en toespraken plaatsvinden. Ook is het mogelijk om samen met Rick, vanaf het Stadhuisplein een stukje te fietsen. Rick zal samen met deze groep vanaf het Stadhuisplein naar de Dom fietsen om daar een aantal mooie foto’s te nemen.

 

Na deze gezellige intocht, zal het feest verder gaan in eetcafé Florin op de Nobelstraat. Hier zal vanaf 20:00 een mooi feest plaatsvinden, waar iedereen welkom is voor een lekker biertje met Rick en is het mogelijk om persoonlijk met hem bij te praten.

 

Wij hopen dat het weer op 2 september meezit en we zien er naar uit om Rick weer in Utrecht te verwelkomen. Houd onze site en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over de intocht en hopelijk zien wij jullie 2 september op het stadhuisplein.