Rick Creemers is weer terug in Utrecht

Rick Creemers is weer terug in Utrecht

Zijn reis van 2 jaar, 55.000 km en 7 continenten zit er dan eindelijk op. Op zaterdag 2 september kwam Rick "The cycling Dutchman" Creemers terug in Utrecht. Precies op dezelfde plek waar zijn reis op 1 september 2015 begon, namelijk onder de Domtoren in zijn woonplaats Utrecht. De laatste dag van zijn reis begon in Nijmegen en bracht hem via Tiel en Wijk bij Duurstede in Utrecht. Vanaf daar begonnen de feestelijkheden, uiteraard waren wij er ook bij, op de foto's krijg je een indruk van de dag:
Tip: druk op F11 om deze pagina op volledig scherm te zien

Rick Creemers - The Cycling Dutchman
Rick zou ontvangen worden bij onze winkel, daar zouden zijn vrienden ook zijn. Daar zou Rick zich omkleden om vervolgens met het officiële programma te beginnen.
Rick Creemers - The Cycling Dutchman
Na 2 jaar reizen terugkomen en je vrienden weer zien, is toch wel flinke kost om te verwerken.
Rick Creemers - interview RTV Utrecht
Uiteraard moesten er bij terugkomst ook al meteen de nodige interviews gegeven worden voor verschillende media. Er viel dan ook wel het één en ander te vertellen.
Rick Creemers - Santos Kok Fietsen Utrechtnamelijk op de Stadhuisbrug verwacht, daar stond een grote groep fans, vrienden en familie hem op te wachten. Allemaal hadden ze hem met belangstelling gevolgd de afgelopen 2 jaar en wilde graag bij het laatste stukje van zijn reis zijn.
Rick Creemers - Stadhuisbrug Utrecht
Op de Stadhuisbrg zag hij ook zijn zus eindelijk weer. Zij was gaan studeren in Utrecht en ze hadden elkaar dan ook 2 jaar lang niet gezien.
Rick Creemers - Domtoren
"Staat die Domtoren daar nog steeds?"
Rick Creemers - Domtoren Utrecht
"Ja Rick, de Domtoren staat er al sinds 1382, dus die is niet weggelopen in die 2 jaar."
Rick Creemers - Burgermeester Jan van Zanen
Ook de Burgermeester van Utrecht, Jan van Zanen, had een paar mooie woorden voor Rick.
Rick Creemers - Burgermeester Jan van Zanen op Santos
Daarna was het tijd voor de allerlaatste kilometer van de reis. Samen met de burgemeester, reed Rick vanaf de Mariaplaats onder de Dom door. Hiermee was hij terug op exact dezelfde locatie als waar hij begonnen was.
Rick Creemers - Onder de Domtoren met de burgermeester
Nu zat het er dan echt op, na 2 jaar was zijn reis voorbij. Samen met de burgermeester kwam hij de Dom onder gefietst, waar een groot aantal mensen hem op hadden gewacht.
Rick Creemers - Santos Travelmaster 2.9
Na 2 jaar onafgebroken fietsen, mag er wel een keer een spatbordje afgebroken zijn.
Rick Creemers - Santos travelmaster 2.9 Rohloff versnellingsnaaf
De Santos Travelmaster 2.9 waarop het de afgelopen 2 jaar allemaal gebeurt is. Een fiets die Rick zonder noemenswaardige mankementen weer probleemloos terug naar huis wist te brengen.
Wil je meer weten over Rick zijn reis? Neem dan een kijkje op zijn site: thecyclingdutchman.com Ook brengt Rick binnenkort een boek uit met al zijn avonturen, houd dus zeker onze of Rick zijn site in de gaten!
 
All rights reserved. If you want to use any of the images please contact us first