De beste cadeaus voor de feestdagen!

De beste cadeaus voor de feestdagen!  De kerstbomen worden opgetuigd en de oliebollen liggen al weer in het vet. Kortom, de feestdagen staan weer voor de deur. De mooiste en moeilijkste tijd van het jaar, want wat koop / wil je eigenlijk voor cadeaus? Dus vandaar deze cadeau lijst voor de feestdagen, er is voor ieder wat wils! Komt u gerust langs in onze winkel en laat de producten inpakken in feestelijk cadeaupapier of bestel de producten online en speel voor Kerstman of Sinterklaas.


Voor de kinderen: 


IKZI spaak licht met 16 led: 
Dit ledstripje monteert u in het het wiel en geeft een ontzettend leuk effect. De LED lampjes branden in wel 8 verschillende kleuren en verschillende patronen. De lampjes zijn leuk om te geven en maken de fiets nog beter zichtbaar ook! De lampjes passen bovendien in elke fietswiel, door de meegeleverde adapters.
Bike Fun sirene politie of brandweer:
Dit leuke cadeau monteert u op het stuur en geeft vervolgens licht- en geluidssignalen. De kinderen zullen zich een echte reddingswerker voelen. Dit leuke cadeau is te verkrijgen in een een politie of brandweer uitvoering. Ga op pad en blus de brand of vang de boeven!
 


Abus kettingslot met Prinsessen:
Zet je fiets veilig weg in stijl. Met dit stevige 4mm slot, staat de fiets veilig opgeborgen en ziet het er ook nog goed uit. Zo wordt een fiets op slot zetten nog leuk ook. Bij het slot krijgt u bovendien ook nog een verlengde sleutelhanger, zodat de sleutel bevestigd kan worden aan de riem of ergens anders.Cortina Transport mini:
Wat is er nu leuker dan het krijgen van een nieuwe fiets? Koop nu een nieuwe fiets en het kind kan er alvast aan wennen en nog ingroeien. Zo kan er aankomende zomer optimaal gefietst worden, u heeft dus twee keer plezier van de aankoop. Wij hebben verschillende kinder- en loop fietsen op voorraad. Bijvoorbeeld deze Cortina Transport mini met 24 Inch wielen. Ideaal voor de dagelijkse ritjes naar school of naar de sportclub. De tas kan voor of achterop en door de drie versnellingen wordt er snel naar de bestemming gereden. Kom langs om deze of één van onze andere fietsen te bekijken en te testen!
 

Voor de volwassenen:


Brooks verlichting Lezyne:
Deze stijlvolle lampjes van Brooks, zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent en uw fiets er gelikt uitziet. Het lampje is ontwikkeld in samenwerking met Lezyne. De lampjes worden makkelijk gemonteerd op de fiets door de rubberen strap. U haalt de lampjes ook makkelijk weer van de fiets en zo kunt u ze opbergen of monteren op een anderen fiets. Bovendien zijn de lampjes klein genoeg om op te bergen in uw broekzak. De lichtjes kunnen constant branden of kies één van de vier knipper modes. 


Castelli NanoFlex armwarmers zwart:
Met de Castelli armwarmers bent u voorbereid op alle weersomstandigheden. De armwarmers zijn comfortabel en zitten nauwsluitend, maar knellen niet af. In de regen zijn de armwarmers bovendien waterafstotend! Ideaal voor als het weer in één keer omslaat. De armwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende maten.Brooks MT10 Multitool:
Met de Brooks MT10 multitool bent u voorbereid op elke noodzakelijke ingreep. De tool is uitgerust met 7 verschillende inbussleutels, een Torx sleutel, een schroevendraaier met platte kop en een schroevendraaier met Phillips kop. De stijlvolle lederen hoes beschermt het setje en is verkrijgbaar in drie kleuren. Met deze mooie multitool lost u elk mogelijk probleem snel en in stijl op!
Castelli Linea Pelle combo pack:
Met het Castelli Linea Pelle combo pack, verzorgd u uzelf goed. Het pakket bestaat uit drie tubes met verschillende verzorgende producten. Bestaande uit een Chamois Dry lube, welke de intieme delen verzorgd en soepel houdt, een Warming Embro cream, die uw spieren voor een inspanning opwarmt, zodat u met soepele en warme spieren op pad gaat en bovendien bevat het pakket een Foul Weather crème, deze crème zorgt ervoor dat u ook tijdens slechte weersomstandigheden een beschermde huid hebt. Met dit pakket is uw lichaam altijd goed gesoigneerd en kan u weer fijn op pad.