Santos Travelmaster 3+

Travlemaster 3+
€3.656,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent. Reserveer direct

Reserveren

Specificaties


Merk Santos
Versnellingen Rohloff 14
Remmen Hydraulische schijfrem


Beschrijving


Sinds kort in het assortiment van Santos: de Travelmaster 3+. Een fiets met een ongekend aantal mogelijkheden. Santos besloot met de travelmaster aan de slag te gaan en de fiets om te toveren naar een ware alleskunner. Ideaal voor woon-werk verkeer of om even snel naar de supermarkt te fietsen, maar tegelijkertijd ook zeer geschikt om lange vakantie's op te fietsen over de ruigste terreinen. 

De fiets is, zoals u gewend bent van Santos, oersterk en zeer stabiel. De fiets kan 55kg bagage aan en is dan nog steeds goed te besturen. Er kan gekozen worden uit een groot aantal optie's zoals schijf- of velgremmen of een Rohloff naaf met riem of een derailleur versnellingssysteem. De fiets is bovendien leverbaar in 7 maten en een groot aantal kleuren. 

Het unieke van de Santos Tavelmaster 3+ zit hem echter in het PLUS concept. De fiets is namelijk geschikt voor 2 wielmaten: 27.5 en 28 inch wielen passen beide in de fiets. De stevige 27.5 inch wielen in combinatie met 62 mm banden zorgen voor veel comfort, terwijl de 28 inch wielen met 42 tot en met 55mm banden ideaal zijn voor verharde wegen of woon-werk verkeer. 
Het PLUS concept biedt u bovendien de unieke mogelijkheid om verschillende wielen te huren. U kiest de fiets met de wielen die u het meest gaat gebruiken, bijvoorbeeld de 28 inch wielen voor u woon-werk verkeer. Wanneer u dan op fietsvakantie gaat huurt u de sterke 27.5 inch vakantiewielen en bouwen wij de fiets voor u om. Zo is de fiets altijd voor u geschikt en zijn de mogelijkheden oneindig. 

De fiets is vanaf nu ook bij ons in de showroom te bewonderen. Uiteraard zijn er net als bij alle andere Santos modellen weer heel veel opties mogelijk. Komt u eens langs in de winkel en laat u goed informeren of neemt u een kijkje op de Santos Bikebuilder.

Gerelateerde producten