Azor Ameland Alu Oma Nexus 3
Azor Ameland Alu Oma Nexus 3

Beschrijving

De Azor Ameland heeft een retro look, maar is toch ontzetend sterk en onderhoudsarm. Het aluminium frame is robuust en slijtvast. Toch is het een relatief licht en comfortabel frame door gebruik van aluminuim. De Pick-up drager zit vast aan het frame, waardoor het stuur niet omklapt als de fiets stilstaat.
De fiets is duurzaam en kan ook goed tegen buitenstaan. De lak is namelijk in drie lagen aangebracht, hierdoor is deze laklaag supersterk en zal er niet snel een beschadiging op de fiets komen. Ook alle onderdelen zijn RVS afgemonteerd, zodat er niet snel roest op de fiets komt. 
Azor fietsen zijn volledig zelf samen te stellen en er zijn vele opties mogelijk. U kunt altijd langskomen in onze winkel om deze modellen te bekijken en alle opties na te lopen.

Deze fiets heeft de volgende specificaties:
  • Aluminium oma frame met Pick-up voordrager
  • Shimano 3 versnellingen en naafdynamo
  • Zwarte Andra velgen met zwarte spaken
  • Schwalbe big Apple banden
  • Brooks leren Zadel
  • Grote Dingdong bel en 40 lux koplamp op dynamo
  • Extra krachtige handremmen

Let op! de afbeelding is alleen ter indicatie! Het kan zijn dat de fiets besteld moet worden, de levertijd zal dan langer worden. Neem contact met ons op of kom langs om u te laten informeren. U kunt dan de fiets ook meteen uitproberen.

Azor Ameland Alu Oma Nexus 3

Ameland alu oma PU
1.124,
Azor optie's
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten