Azor Hydroflow Veluwe R2
Azor Hydroflow Veluwe R2

Specificaties

Merk Azor
Wielmaat 28 inch
Versnellingen 2 speed
Materiaal Aluminium
Remmen Terugtraprem

Beschrijving

Het hydroflow frame is speciaal in mallen met olie onder hoge druk vorm gegeven. Het resultaat is een mooi frame dat ook erg sterk en stijf is. In combinatie met de aluminium voorvork is het bovendien ook nog een licht frame. Het veluwe afmontagepakket zorgt voor een minimalistisch en cleane look. De Sram automatische 2 versnellingsnaaf, zorgt ervoor dat u altijd in de juiste versnelling rijd zonder dat u ook maar iets hoeft te doen. Deze naaf schakelt namelijk automatisch door naar de zwaardere versnelling, wanneer dit nodig is. De fiets komt met batterijverlichting.

Het gewicht van de gehele fiets blijft bovendien bijzonder laag, slechts 13 kilogram voor de gehele fiets! Deze fiets is ideaal als u op zoek bent naar een lichte en snelle fiets die er ook nog eens goed uitziet.

Azor Hydroflow Veluwe R2

Veluwe
869,
Azor optie's
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken