Santos Travelmaster 3+
Santos Travelmaster 3+

Beschrijving

Een fiets met een ongekende mogelijkheden. Santos heeft de Travelmaster hiermee omgetoverd naar een ware alleskunner. Ideaal voor woon-werk verkeer of om even snel naar de supermarkt te fietsen, maar tegelijkertijd ook zeer geschikt om lange vakanties te fietsen over de ruigste terreinen. 

De fiets is, zoals u gewend bent van Santos, oersterk en zeer stabiel, maar lekker wendbaar. Hij kan 55kg bagage aan en is dan misschien nog wel beter te besturen. Er kan gekozen worden uit een groot aantal opties zoals schijf- of velgremmen, Pinion of Rohloff versnellingsbak, altijd met de Gates CDX riem. Met de onverwoestbare uiterst zichtbare Son verlichting is hij helemaal compleet. De fiets is bovendien leverbaar in 7 maten en een groot aantal kleuren. 

Het unieke van de Santos Tavelmaster 3+ zit hem echter in het PLUS concept. De fiets is namelijk geschikt voor 2 wielmaten: 27.5 en 28 inch wielen passen beide in de fiets. De stevige 27.5 inch wielen in combinatie met 62 mm banden zorgen voor veel grip en comfort, terwijl de 28 inch wielen met 42 tot en met 55mm banden ideaal zijn voor verharde wegen of woon-werk verkeer. 
Het PLUS concept biedt u bovendien de unieke mogelijkheid om verschillende wielen te huren. U kiest de fiets met de wielen die u het meest gaat gebruiken, bijvoorbeeld de 28 inch wielen voor u woon-werk verkeer. Wanneer u dan op fietsvakantie gaat huurt u de sterke 27.5 inch vakantiewielen en bouwen wij de fiets voor u om. Zo is de fiets altijd voor u geschikt en zijn de mogelijkheden oneindig. 

De fiets is bij ons in de showroom te bewonderen. Uiteraard zijn er net als bij alle andere Santos modellen weer heel veel opties mogelijk. Komt u eens langs in de winkel en laat u goed informeren of neemt u een kijkje op de Santos Bikebuilder.

Prijs gebaseerd op uitvoering met Rohloff, riem, velgrem.

Santos Travelmaster 3+

Travelmaster 3+
5.735,
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten