Santos Travelmaster 3+ E-bike
Santos Travelmaster 3+ E-bike

Specificaties

Merk Santos
Elektrische ondersteuning achterwielmotor
Versnellingen 30 versnellingen derailleur, Pinion 18, Pinion 9

Beschrijving

De alom geroemde Travelmaster 3+ is ook verkrijgbaar in een E-bike variant. Deze fiets is ideaal voor woon-werk verkeer of om even snel naar de supermarkt te fietsen, maar tegelijkertijd ook zeer geschikt om lange vakanties mee te fietsen over de ruigste terreinen. 

De fiets is, zoals we gewend zijn van Santos, oersterk en zeer stabiel. De fiets kan 55kg bagage aan en rijdt dan misschien nog wel beter dan zonder bepakking. Er kan gekozen worden uit een groot aantal optie's zoals schijf- of velgremmen, Pinion versnellingsbak met riem. De fiets is bovendien leverbaar in 7 maten en een groot aantal kleuren. 

Het unieke van de Santos Tavelmaster 3+ zit hem echter in het PLUS concept. De fiets is namelijk geschikt voor 2 wielmaten: 27.5 en 28 inch wielen passen beide in de fiets. De stevige 27.5 inch wielen in combinatie met 62 mm banden zorgen voor extra comfort en grip, terwijl de 28 inch wielen met 42 tot en met 55mm banden ideaal zijn voor verharde wegen of woon-werk verkeer. 
Het PLUS concept biedt u bovendien de unieke mogelijkheid om verschillende wielen te huren. U kiest de fiets met de wielen die u het meest gaat gebruiken, bijvoorbeeld de 28 inch wielen voor u woon-werk verkeer. Wanneer u dan op fietsvakantie gaat huurt u de sterke 27.5 inch vakantiewielen en bouwen wij de fiets voor u om. Zo is de fiets altijd geschikt voor uw doeleinden en zijn de mogelijkheden oneindig. 

De electrische ondersteuning wordt geleverd door het Neodrive systeem. Het systeem is betrouwbaar en krachtig, zo komt u, ook met veel bagage. een berg op. De software is door Santos zelf  geperfectioneerd. Er zijn vijf ondersteunings-niveaus, van maximale actieradius tot maximaal vermogen. Ook zijn er 2 standen waarbij de motor energie opwekt en zo de accu oplaadt. De software is naar wens aan te passen met een app. De accu wordt bij het dames- en het herenframe op de onderbuis gemonteerd.

Ook kan er gekozen worden voor de Pendix ondersteuning. Een uiterst simpel systeem, dat als het ware op de crank gemonteerd zit, een middenmotor dus, gecombineerd mer de Rohloff 14-s naaf en: ook met racestuur leverbaar! Basisprijs 8170.- Euro.

Uiteraard zijn er net als bij alle andere Santos modellen ook nog heel veel andere opties mogelijk. Komt u eens langs in de winkel en laat u goed informeren of neemt u een kijkje op de Santos Bikebuilder.

Genoemde prijs is basisprijs Santos 3+ uitgevoerd met Neodrive achterwielmotor, Pinion versnellingsbak, Gates CDX riemaandrijving en schijfremmen.

Santos Travelmaster 3+ E-bike

Travelmaster 3+ GS
8.325,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten