Santos Travel Lite E-Bike
Santos Travel Lite E-Bike

Specificaties

Elektrische ondersteuning achterwielmotor, middenmotor

Beschrijving

De Santos Travel Lite, de ideale fiets voor fietsvakantie's en dagjes weg. Bovendien is de fiets ook nog eens heel licht. En deze geweldige fiets is er nu ook electrisch ondersteund te krijgen.
De E-bike GS variant van de Travel Lite is verkrijgbaar met een Pinion versnellingsbak met een groot bereik en nagenoeg onderhoudsvrij. Ook de riemaandrijving zorgt voor een betrouwbare en stille aandrijflijn. 
De ondersteuning wordt geleverd door een Neodrive achterwielmotor met accu op het frame. De software is door Santos zelf verbeterd. De motor heeft een geringe weerstand, hierdoor zal de fiets zonder ondersteuning ook licht lopen. Ook kan het achterwiel op de motor remmen en functioneren als een dynamo, hierdoor wordt de accu weer opgeladen en uw bereik vergroot. 
Uiteraard heeft u ook nog hydraulische schijfremmen. De fiets is tot in het kleinste detail aan te passen.
 

E-bike GS Systeem

Krachtige Neodrives Z20 achterwielmotor.
Geruisloos en trillingsvrij.

 • Supersterke en efficiënte achterwielmotor
 • 612 Wh accu
 • Onderhoudsarme Pinion versnellingsbak met 6, 9, 12 of 18 versnellingen
 • Duidelijke display en eenvoudig te bedienen schakelaar op het stuur
 • Instelbare software, voor een grotere actieradius of meer power
 • 2 jaar garantie

De E-bike PX variant is uitgevoerd met de Rohloff 14-sp naaf en de Pendix motor op het crankstel (vanaf 7435.-)
 

E-bike PX Systeem

Onderhoudsvrije Pendix middenmotor.
Ook achteraf in te bouwen.
 • Stille middenmotor, ingebouwd bij je trapas
 • Stijlvolle 300 en 500 Wh accu
 • Duurzame Rohloff versnellingsnaaf met 14 versnellingen en Santos riemaandrijving
 • Eenvoudig te bedienen; 1 knop op de accu, 3 standen (geen display)
 • Grote actieradius door Santos PX software
 • Speciaal Santos accubracket, rammelt niet
 • 58 accukleuren
 • 100.000 km of 5 jaar garantie op de Santos PX motor
 
Het PLUS concept geeft de Travel Lite+ een uniek feature. Het frame is namelijk geschikt gemaakt voor twee wielmaten, die je gemakkelijk kunt wisselen. Standaard rusten we hem uit met 28 inch exemplaren en 50 mm banden op extra brede velgen. Daarnaast kun je kiezen voor andere banden (42 tot 55 mm) én andere wielen, namelijk 27,5 inch met 62 mm banden. Deze geven je super veel comfort op hobbelig wegdek of onverharde wegen. Ideaal voor op reis.
Waar je dan ook gaat fietsen, met de Travel Lite+ kun je altijd kiezen voor optimale rijeigenschappen. Het is in alles een fiets om véél te gebruiken, met véél bagage. Zo'n 55 kg. Met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden. Uitgerust met een onderhoudsarme Pinion versnellingsbak en riemaandrijving ben je niet te stoppen. Zijn sterke schijfremmen geven je alle controle en dragen bij aan zijn sportieve uiterlijk.

Komt u eens naar de showroom om alle fietsen te bekijken en om alle opties door te lopen. U kunt ook vast een keer op de Santos Bike builder kijken wat er allemaal mogelijk is.
 

Santos Travel Lite E-Bike

Travel Lite E-bike
8.565,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten