Bakfiets.nl Cargobike Cruiser Long Steps NN7

Specificaties

Elektrische ondersteuning middenmotor
Type bakfiets Cargobike Long

Beschrijving

De CargoBike Long is de verlengde versie van de CargoBike short. Extra mogelijkheden: door extra bankje is er ruimte voor 3 kinderen, ruimte voor maxi cosi en/of kind, een zwarte bak,tentjes in verschillende kleuren of hondenbench. Oftewel veel extra opties en/of accessoire mogelijkheden. Bovendien geeft de elektrische ondersteuning u het extra steuntje in de rug. De bakfiets heeft een stevig vierpunts standaard waardoor de fiets ook na het fietsen stevig staat. De Cruiser heeft lekker dikke banden. Speciale Kokfietsen uitvoering met stevige Yepp bagagedrager en diverse andere opties.
De fiets is uitgerust met het ontzettend betrouwbare Shimano Steps systeem. 
    
 
  • Sterk systeem
 
    De sterke Lithium ion accu (418 Wh) onder de bagagedrager levert genoeg stroom v
    voor een maximaal bereik van 125 km. De accu wordt volledig opgeladen in ongeveer
    4 uur. De accu gaat lang mee en kan zeker 1.000 keer opgeladen worden zonder
    noemenswaardige slijtage.
De motor heeft een walk assist, zodat u ook met de fiets aan de hand makkelijk vooruit
komt.
 
  • Makkelijke bediening
 
Via het display krijgt u alle informatie tot u. U krijgt alle standaard fietsinformatie zoals snelheid, afstand en gemiddelde snelheid. Ook kunt u zien in welke versnelling en ondersteuningsstand u rijdt. Verder kunt u het display de verlicht, die aangesloten is op de accu, aan- en uitzetten.
 
U kunt de fiets bij ons in de winkel komen bewonderen, en belangrijker nog, de fiets uitproberen. Wij kunnen dan gelijk alle opties met u doorlopen, zo krijgt u de perfecte fiets en gaat u met plezier op pad. Uiteraard kunt u de fiets nu al bestellen. Het kan zijn dat de fiets besteld moet worden, de levertijd neemt dan we toe, neemt u daarvoor contact met ons op of kom even langs.

Lengte: 253 cm breedte: 63 cm

Bakfiets.nl Cargobike Cruiser Long Steps NN7

Cargobike Cruiser long steps
3.889,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten