Cortina

Azor Ameland

Cortina fietsen

Cortina is een Nederlands fietsmerk uit Zwolle dat ondanks dat ze al heel lang bestaan de afgelopen vijftien jaar furore hebben gemaakt met transportfietsen. En dan geen oubollige modellen, maar modellen met hippe kleuren (vaak mat), dikke aluminium buizen, rekje aan de voorkant. Van schoolfiets tot mamafiets.
 

Bekijk de modellen


Meer over Cortina

 

Het begon zo'n vijftien jaar geleden. Elke tiener wilde een Cortina transportfiets hebben. Er werd verwacht dat dit een rage zou zijn, echter nog steeds wil elke tiener een Cortina transportfiets hebben! En gelijk hebben ze. Het zijn hippe fietsen waarbij je ook makkelijk je rugtas mee kan nemen op het voorrekje. Ook zijn ze supercomfortabel om in een langzame tred naar school te fietsen dankzij de rechtopzittende houding en brede banden.

Nu is het merk ook ontdekt door alle andere generaties. De tieners van vijftien jaar geleden zijn nu bijvoorbeeld moeders en vaders geworden en zoeken een fijne moederfiets/vaderfiets. Of ze willen een iets sneller model voor woon-werkverkeer. Cortina heeft het allemaal. Bij een Cortina fiets weet je zeker dat je een fiets hebt van de laatste mode.


Soorten Cortina fietsen

 

  • Stadsfiets
  • Transportfiets
  • Elektrische stadsfiets
  • Moederfiets
  • Elektrische moederfiets

Er is buiten deze soorten uiteraard nog meer mogelijk. U bent welkom in de winkel of neem eerst contact met ons op