VSF Fahrradmanufaktur T-300 Gates beltdrive

Specificaties

Merk VSF
Wielmaat 28 inch
Versnellingen 8
Remmen Hydraulische velgrem
Type/Uitvoering Riem

Beschrijving

De VSF fahrradmanufaktur T-300 Gates beltdrive. De fiets is speciaal geschikt gemaakt voor de Gates Carbon Belt riemaandrijving. Deze riem is bijzonder sterk door het gebruik van carbonvezel. De riem is onderhoudsvrij en hoeft nooit gesmeerd te worden, hierdoor hoort een vieze broek tot de verleden tijd, ook is de riem bijna volledig geluidsloos en kunt u nog meer genieten als u door de natuur fietst. 

De fiets heeft een Shimano nexus 8 speed versnellingsnaaf. Dit is een premium naaf, waar gebruikt is gemaakt van naaldlagers voor minder weerstand. De remmen zijn Magura HS33 hydraulische velgremmen. De remmen hebben, doordat ze direct op de velg komen, veel meer stopkracht dan een traditionele rem. De Shutter Precission naafdynamo in combinatie met de Busch en Müller verlichting met standlicht zorgen voor extra veiligheid. De fiets is uitgerust met Schwalbe anti-lek banden.

De fiets is verkrijgbaar in een heren en dames variant en in verschillende maten. De fiets wordt standaard geleverd in matzwart, eventueel kunt u bij VSF de fiets in andere kleuren krijgen. De levertijd zal dan wel toenemen. Mocht u hierin interesse hebben kunt u contact met ons opnemen
U kunt bij ons in de winkel langskomen en de fiets bekijken, wij kunnen u dan ook adviseren. Uiteraard kunt u de fiets ook nu al bestellen!

VSF Fahrradmanufaktur T-300 Gates beltdrive

Belt Lite
1.679,90
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken