VSF Fahradmanufaktur TX-1200

TX-1200
€3.849,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent. Reserveer direct

Reserveren

* Maat

Specificaties


Merk VSF
Wielmaat 28 inch
Versnellingen Pinion 18
Remmen Hydraulische velgrem
Type/Uitvoering Riem


Beschrijving


Deze VSF fahradmanufaktur TX-1200 is de ideale vakantie- en trekkingfiets. De fiets is heel sterk en kan veel bagage aan op de Lowrider voordrager en Tubus achterdrager. De fiets verlegt je grenzen en brengt je naar de mooiste plekken. Bovendien heeft de fiets bijzonder weing onderhoud nodig.

De pinion naaf met 18 versnellingen biedt u een ruim bereik aan versnellingen, groter dan bijvoorbeeld een Rohloff naaf. De versnellingsbak zit in het bracket verwerkt en is bij deze fiets ook nog eens beschermd voor vuil en water door een stale behuizing. De versnellingen, zijn net zoals bij een Rohloff Speedhub, ondergedompeld in een oliebad, hierdoor is de aandrijving stil en onderhoudsarm. Bovendien is de Pinion versnellingsbak ontzettend duurzaam en zit er 5 jaar garantie op.

U wordt tot stilstand gebracht door de Magura HS11 hydraulische velgremmen. Deze remmen zijn makkelijk af te stellen en te onderhouden. Ook leveren ze hele goede stopkracht, zodat u ook in een lange afdaling snel tot stilstand komt. Magura maakt gebruik van minerale olie, deze olie neemt geen water of dergelijke op, waardoor de remmen bijna nooit ontlucht hoeft te worden. 

De fiets is verder uitgerust met een riemaandrijving, deze kan makkelijk gespannen worden door het wiel naar achter te trekken. Deze riemaandrijving zorgt er bovendien voor dat de fiets bijna geheel onderhoudsvrij is. De riem is bovendien ook bijna geheel geluidsvrij en blijft altijd schoon, omdat je de riem niet hoeft te voorzien van olie. Ook zijn er verder veel luxe onderdelen gemonteerd. Zoals de Son SL naafdynamo die de ontzettende sterke voor- en achterlichten van stroom voorziet. De hoogwaardige Schwalbe Marathon Mondial banden zorgen voor veel grip op onverharde wegen en bovendien voor meer comfort.

U kunt deze fiets online bestellen of in onze winkel komen bekijken en testen! Wij kunnen u dan ook helpen met het bepalen van de maat en de fiets volledig naar wens af monteren.