Werken bij Kok Fietsen

Werken bij Kok Fietsen Utrecht - vacaturesKok Fietsen staat al 70 jaar voor volop fietsplezier in het centrum van Utrecht. Wij zijn dan ook een familiebedrijf waar hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor onze klanten centaal staat. Je vindt bij ons een breed assortiment aan fietsen, kleding en onderdelen. Met onder andere merken als Santos, Brompton, Azor Bikes en VSF fahrradmanufaktur kunnen we kwaliteit en een uniek aanbod leveren. Als onderdeel van ons team is het dan ook jouw taak om samen met onze andere medewerkers alle klanten tot in de puntjes te verzorgen.

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures openstaan; Zit er niks bij waar jij naar op zoek bent? Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen.
Verkoop jij zonder problemen een mooie fiets aan de klant die net komt binnenlopen? In onze winkel zal jij het aanspreekpunt van onze klanten zijn. Je zal allerlei producten verkopen en advies geven over alle aspecten van de fietsen. Ook zal je ervoor zorgen dat de voorraad altijd op orde is.
Hoe ziet je dag eruit?

'S ochtends zorg je ervoor dat al het promotie materiaal is uitgestald en de winkel er weer piekfijn uitziet. De kleding hangt netjes op maat gesorteerd en de producten staan aangevuld in de winkel. Het is nog niet zo druk, dus je besluit de schappen te gaan aanvullen, onder andere de voedingsproducten zijn bijna op. Om 10:00 uur drink je een kopje koffie met je collega's. Na de koffie pauze komen de eerste klanten binnen. Jij helpt een moeder met twee kinderen die op zoek is naar een nieuwe kinderzitje. Jij voorziet haar van het beste advies en zorgt ervoor dat ze een geschikt zitje kiest. Je maakt een factuur op haar bedrijfsnaam en zorgt ervoor dat ze ook in de werkplaats weten dat het kinderzitje moet worden gemonteerd. Hierna help je de klanten bij het kledingrek, je zorgt ervoor dat iedereen met je juiste maat en kleur kleding naar huis gaat. Tussendoor zorg je er natuurlijk voor dat de winkel netjes opgeruimd blijft en alles op zijn plek staat. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alle spullen weer naar binnen gaan en de winkel klaar is voor een nieuwe dag.

Wie zoeken wij?
  • Je hebt verkoopervaring in een winkel.
  • Je bent commercieel ingesteld en representatief.
  • Je hebt een hands-on, geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent in ieder geval op donderdag (avonden) en op zaterdagen beschikbaar.
  • Je woont in Utrecht of in de directe omgeving.
  • Je werkt op je best in een team, maar ook zelfstandig werken is geen probleem voor jou.
  • Affiniteit met fietsen en ervaring in de fietsen branche zijn een pré, maar niet noodzakelijk.
Wat krijg je?

Je komt te werken in een team met enthousiaste, sportieve collega's in een winkel die op het gebied van vakantiefietsen, vouwfietsen en tandems voorop loopt en waar geen dag hetzelfde is. Binnen Kok Fietsen zijn er korte lijnen, je hebt je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot eigen inbreng. We bieden jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie met motivatie en CV richten aan:

info@kokfietsen.nl

of aan,

Kok Fietsen Utrecht
Nachtegaalstraat 51
3581AD Utrecht
030-2315780

Zit er geen functie voor jou bij? Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen. Voor iemand met de juiste kwaliteiten is er namelijk altijd plek in ons team.

Je kunt je sollicitatie met motivatie en CV richten aan:

info@kokfietsen.nl

of aan,

Kok Fietsen Utrecht
Nachtegaalstraat 51
3581AD Utrecht
030-2315780