Werken bij Kok Fietsen

Vacatures

Kok Fietsen staat in Utrecht al 70 jaar voor volop fietsplezier. Wij zijn een fietsenwinkel waar hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor onze klanten voor op staat. Je vindt bij ons Stads fietsen, vakantiefietsen, vouwfietsen, toerfietsen en e-bikes en een enorm assortiment aan kleding en accessoires. Met merken als Santos, Tout Terrain, Brompton, Bulls en Azor Bike zijn we goed op weg om onze klanten een uitgebreid aanbod te bieden.

Je gaat werken in de winkel. Je krijgt te maken met alle aspecten van de fiets. Naast het verkopen zorg je er als winkel medewerker samen met je collega's voor dat de winkel er representatief uitziet.Je lost ook problemen en klachten op en het allerbelangrijkste: je zorgt voor volop fietsplezier bij onze klanten!

  

Part-time winkelmedewerker (m/v)

Verkoop jij zonder problemen een mooie fiets aan de klant die net komt binnenlopen? In onze mooie winkel zal jij het aanspreekpunt van onze klanten zijn. Je zal allerlei producten verkopen en advies geven over alle aspecten van de fietsen. Ook zal je ervoor zorgen dat de voorraad altijd op orde is.

Hoe ziet je dag eruit?

'S ochtends zorg je ervoor dat al het promotie materiaal is uitgestald en de winkel er weer piekfijn uitziet. De fietsen staan netjes op orde en de producten staan aangevuld in de winkel. Het is nog niet zo druk, dus je besluit de schappen te gaan aanvullen. Om 10:00 uur drink je een kopje koffie met je collega's. Na de koffie pauze komen de eerste klanten binnen. Jij helpt een moeder met twee kinderen die op zoek is naar een nieuwe fiets. Jij voorziet haar van het beste advies en zorgt ervoor dat ze een geschikte fiets kiest. Je maakt een factuur en zorgt ervoor dat ze ook in de werkplaats weten dat de fiets moet worden afgeleverd. Hierna help je de klanten bij het bandenrek, je zorgt ervoor dat iedereen met je juiste maat band naar huis gaat. Ook zie je dat de sportvoeding bijna uitverkocht is, je bestelt gelijk een nieuwe lading, zodat er morgen weer voldoende in huis is. Tussendoor zorg je er natuurlijk voor dat de winkel netjes opgeruimd blijft en alles op zijn plek staat. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alle spullen weer naar binnen gaan en de winkel klaar is voor een nieuwe dag. 

Wie zoeken wij?

Je hebt verkoopervaring in een winkel
Je bent commercieel ingesteld en representatief
Je hebt een hands-on, geen 9 tot 5 mentaliteit
Je bent op zaterdagen beschikbaar
Je woont in Utrecht of in de directe omgeving
Je werkt op je best in een team, maar ook zelfstandig werken is geen probleem voor jou.
Affiniteit met fietsen en ervaring in de fietsen branche zijn een pré.
Je bent op korte termijn beschikbaar

Wat krijg je?

Je komt te werken in een team met enthousiaste, sportieve collega's in een winkel die op het gebied van vakantiefietsen, vouwfietsen en tandems voorop loopt en waar geen dag hetzelfde is. Binnen Kok Fietsen zijn er korte lijnen, je hebt je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot eigen inbreng.
We bieden jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie met motivatie en CV richten aan:

joris@kokfietsen.nl

of aan,

Kok Fietsen
Nachtegaalstraat 51
3581AD Utrecht
030-2315780

 


 

Full-time / Part-time monteur (m/v) 

Ben jij degene die samen met onze andere ervaren monteurs de fietsen van onze klanten repareert? In onze werkplaats krijg je eigen werkplek en zal je allerlei reparaties en werkzaamheden uitvoeren. Dit kan variëren van het uitvoeren van een servicebeurt aan een elektrische fiets tot het monteren van een nieuwe riem op een fiets met Gates aandrijving. Ook zal het zomaar kunnen dat je klanten moet adviseren over de aankoop of reparatie van producten. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Wanneer je 's ochtends binnenkomt zorg je er eerst voor dat alle fietsen op hun plek staan en je werkplaats in orde is om te beginnen met werken. Vervolgens kies je de eerste afspraak van de dag en ga je aan de slag. Je voert een eerste servicebeurt uit aan een fiets van een klant. Om 10:00 uur is het vervolgens tijd voor de koffie en drink je met je collega's gezellig een bakje koffie. Hierna ga je weer snel aan de slag, want de afspraken voor vandaag moeten wel af. Tussen de afspraken door help je ook klanten die hun fiets komen brengen of halen. Je noteert de gegevens van de fiets en klant en zorgt dat het voor de andere monteurs duidelijk is wat er moet gebeuren. Ook komt er nog een spoedklus tussen jouw afspraken door, even snel een ketting vervangen is echter geen probleem. Aan het einde van de middag zijn jouw afspraken klaar en begin je met de klanten zonder afspraak, je belt nog even met de klant om te overleggen over de reparatie en maakt de fiets snel af. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de werkplaats weer helemaal netjes is en je morgen weer fris aan de slag kunt.


Wat zoeken wij in jou?

Je bent enthousiast en sleutelt met liefde voor de fiets
Je vindt het niet erg om even wat harder door te werken
Je hebt aantoonbare ervaring als fietsenmonteur
Je woont in Utrecht of in de directe omgeving
Je werkt op je best in een team, maar ook zelfstandig werken is geen probleem voor jou

Wat krijg je?

Je komt te werken in een team met enthousiaste, sportieve collega's in een winkel die op het gebied van vakantiefietsen, vouwfietsen en tandems voorop loopt en waar geen dag hetzelfde is. Binnen Kok Fietsen zijn er korte lijnen, je hebt je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot eigen inbreng. We bieden jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie met motivatie en CV richten aan:

joris@kokfietsen.nl

of aan,

Kok Fietsen
Nachtegaalstraat 51
3581AD Utrecht
030-2315780