Vacature topverkoper / shopmanager fietsenwinkel


Word jij blij van een goed draaiende winkel en gemotiveerde collega's? Heb je een goed gevoel voor het geven van het beste advies voor de klant? Hou je ervan om verantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van een winkel? En heb je grote interesse in de fiets en de techniek die erbij komt kijken? Kom dan ons team versterken als topverkoper/shopmanager in onze fietsenwinkel in Utrecht. 

Wie zijn wij?
Kok Fietsen staat al 70 jaar voor volop fietsplezier in het centrum van Utrecht. Wij zijn een familiebedrijf waar hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor onze klanten centraal staat. Je vindt bij ons een breed assortiment aan fietsen, kleding en onderdelen. We verkopen onder andere elektrische fietsen, stadsfietsen, vakantiefietsen, vouwfietsen, bakfietsen, custom built fietsen, toerbikes, en tandems. Met merken als Santos, Brompton, Azor Bikes en VSF leveren we kwaliteit en een uniek aanbod. Wil jij onze klanten blij maken met fietsplezier? #danzoekenwejou!

Wat ga je doen? 
Als topverkoper is het verkopen van fietsplezier je belangrijkste taak. Je luistert goeed naar de wensen van onze klanten. Je denkt mee met de klant en vraagt goed door. Je geeft een deskundig advies dat het beste is voor de klant. Het is een baan met ruimte voor eigen inbreng en afwisseling, waarbij je een grote bijdrage levert aan de klanttrevredenheid en het succes van Kok Fietsen Utrecht. 
Als shopmanager ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de winkel er verzorgd uitziet en de collectie en onderdelen voldoende op voorraad zijn. Ook zorg je voor een fijne werksfeer binnen het team en bewaakt de klantvriendelijkheid en kwaliteit van de dienstverlening. Je geeft leiding aan je collega's, denk aan personeelsplanning, coaching, ontwikkeling en voortgangsgesprekken. 


Wat bieden we jou? 
Wat vragen we van jou?  Enthousiast? 
Neem dan contact op met Joris via joris@kokfietsen.nl.