Racefietsen

Op zoek naar een nieuwe racefiets? Start je net en zoek je een perfect model om mee te beginnen? Of heeft het race-virus je te pakken en wil je een lichtere én snellere fiets met ook meteen maar een betere versnellingsgroep? 


Wat is er allemaal mogelijk?
Het vinden van jouw ideale racefiets kan een tijdrovende bezigheid zijn, omdat er veel mogelijkheden zijn. Zo heb je het versnellingssysteem, carbon of aluminium frame en voorvork, de juiste maat, het type pedalen en natuurljik speelt de prijs ook een rol. Veel mogelijkheden dus, waarbij onze verkoopadviseurs je graag deskundig advies geven, het juiste frame meten en zorgen dat jij niet alleen met een mooie fiets op pad kunt gaan. Maar ook met de juiste maat, afstelling en onderdelen èn zoveel mogelijk fietsplezier!

Welk type racefiets past bij mij?
Als je net begint hoeft racefietsen helemaal niet zo duur te zijn. Kijk dan bijvoorbeeld eens naar racefietsen van Bulls. Ook een basis setje fietskleding, helm en bidon zijn voor elk budget te krijgen.
Wil je juist een nieuwe racefiets omdat je naar een hoger niveau wilt trappen, dan kan je bij Kok Fietsen prima uit de voeten. Onze verkoopadviseurs luisteren naar jouw wensen en helpen je de ideale racefiets te vinden. Heb je advies nodig om de juiste fietsbroek met de lekkerste zeem te vinden of een paar perfect passende fietsschoenen dan vertellen we graag wat de verschillende mogelijkheden zijn.


 

Welke keuzes zijn er te maken?

  • Welke versnellingsgroep wil je hebben?
  • Aluminium of carbon?
  • Welke framemaat heb je nodig?
  • Wat is jouw ideale zithouding?


Onze merken

Focus
Bulls
Frog (kinder-racefiets)
Santos (Rohloff naaf versnelling)


Wilt u meer weten? Kom langs in onze showroom om onze racefietsen te testen of neem eerst contact met ons op.