Puky LR Ride Br

Specificaties

Merk Puky

Beschrijving

De atleet van de Puky loopfietsen wordt de PUKY® LR Ride genoemd. De PUKY® LR Ride presenteert zichzelf als een echte racefiets. Het heeft een onderhoudsvrije elastische achterwielophanging en een lichtgewicht aluminium frame. Bovendien is het zonder een laaghangende treeplank om meer bodemvrijheid te bieden. Dit voorbestemd de PUKY® LR Ride tot een sportieve off-roader met veel potentieel voor ervaren rijders. Naast het slanke ontwerp is de geometrie met de ingebouwde Ahead-stuurpen een beetje sportiever. De 12,5 "-banden op de spaakwielen van de PUKY® LR Ride combineren een optimaal comfort en maximale grip op alle oppervlakken met een laag gewicht terwijl ze erg stil zijn. Daarom is de PUKY® LR Ride het ideale voertuig voor ervaren rijders die al een beetje sneller onderweg zijn. De handgrepen van het veiligheidsstuur beschermen de zachte handen van kinderen en maken de uiteinden van het stuur onschadelijk. Het banaanzadel dat vooraan is opgetrokken, zorgt ervoor dat het gewonnen momentum ook wordt doorgegeven aan het voertuig zonder dat het kind voorwaarts uit het zadel glijdt. We doen bewust geen stuurhoek op onze wielen. Op deze manier ligt het stuur tijdens vallen op de grond en loopt het risico op letsel aanzienlijk af. De PUKY® LR Ride is verkrijgbaar in cool zwart. 

Puky loopfietsen zijn de perfecte voorlopers op de eerste kinderfiets. Ze worden gekenmerkt door hun lage instap en een bijzonder kindvriendelijke ergonomie. De speciale wielzadels zijn ergonomisch gevormd en ondersteunen perfect de loopbewegingen van het kind. Het in de hoogte verstelbare stuur en zadel maken individuele afstelling mogelijk en daarmee jarenlang plezier tijdens het rijden en op het voertuig.   

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Max. Totale belasting 25kg. 

OPGELET: Niet gebruiken op de weg.

Puky LR Ride Br

119,99

Adviesprijs:
199,99
U bespaart 40%
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken