Ons team

Ons team zorgt voor een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Het maakt dat we u altijd perfect kunnen helpen, of het nou is met het uitzoeken van een nieuwe fiets of het repareren van uw tweewieler. Het team is dynamisch en leergierig en probeert zich continu te verbeteren.

Joris Kok - Eigenaar
Joris is al sinds zijn kinderjaren in de winkel te vinden. Hij heeft de winkel van zijn vader overgenomen en het ondernemen zit hem dan ook in het bloed.
Joris zorgt er samen met het hele team voor dat er altijd het juiste aanbod aan producten is en wij u perfect van dienst kunnen zijn.
Joris Kok
Eigenaar
Daan van Meeuwen - Marketing
Daan is ook al van jongs af aan bekend in de winkel, maar is nog een stukje jonger. Hij begon ooit in de werkplaats en winkel en leerde de winkel goed kennen.
Tegenwoordig zorgt Daan voor de marketing en online communicatie van de winkel, zo kunt u uw favoriete producten ook online bekijken en bestellen.
Daan van Meeuwen
Marketing
Johan Bos - Verkoop en Magazijn
Johan heeft een hart voor fietsen en het is dan ook niet heel gek dat hij in onze winkel te vinden is. Op zijn eigen Santos en Focus fietsen , heeft hij veel ervaring met bikepacking en vakantiefietsen.
Hij helpt u graag met het vinden van een perfecte fiets en zorgt ervoor dat u alle producten in onze winkel kunt bekijken, door de voorraad op orde te houden.
Johan Bos
Verkoop en Magazijn
Sandra Halewijn - Magazijn
Sandra is al hele lange tijd bekend in onze winkel. Sandra heeft dan ook ontzettend veel ervaring op de kledingafdeling. Als u nog op zoek bent naar een nieuwe outfit kunt u met een gerust hart bij Sandra terecht.
Vragen over verzekeringen of fietsenplannen kunt u ook aan Sandra stellen. Ze kent alle details en helpt u door de keuzemogelijkheden heen.
Sandra Halewijn
Verkoop
Quinten - Verkoop en Magazijn
Quinten is een jonge, maar zeer gewaardeerde kracht. Met de liefde voor de fiets zit het wel goed, hij is vaak te vinden op zijn racefiets en weet daar dan ook alles van.
Quinten heeft dankzij zijn leergierigheid al veel kennis en kan u goed helpen met het vinden van de juiste fiets of bij het geven van advies.
Quinten
Verkoop en Magazijn
Wim Kas - Werkplaats
Wim is al ontzettend lang bij ons in dienst en heeft misschien wel de meeste ervaring binnen het bedrijf.
Wim zorgt dat uw nieuwe fiets in perfecte conditie wordt afgeleverd. Wim is een specialist op het gebied van ergonomie en het bepalen van de juiste houding op uw fiets.
Ook met lastige vragen over tandems of ander fietsen kunt u bij Wim terecht. Bovendien is Wim, als leermeester druk bezig met het overdragen van zijn kennis op andere monteurs.
Wim Kas
Werkplaats
Bas Vergeer- Werkplaats
Bas is een goede bekende in de fietswereld. Hij is jarenlang hoofdmonteur geweest bij een andere fietsenwinkel en is ook in onze werkplaats een ervaren en gewaardeerde monteur. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat uw fiets weer in perfect conditie klaar staat.
Bas Vergeer
Werkplaats
Marijn Hermsen - Werkplaats
Marijn is een echte liefhebber van fietsmateriaal. Bij hem thuis staat het dan ook vol met fietsonderdelen en fietsen.
Het is ook niet gek dat Marijn het leuk vindt om nog meer te weten te komen over alles dat met fietsen te maken heeft. Marijn is al een tijdje actief in de fietswereld en met uw vragen en reparaties kunt u dan ook gerust bij Marijn terecht.
Marijn Hermsen
Werkplaats
Jort Timmer - Werkplaats
Jort was ooit een echte roeier, maar was en is ook vaak op de fiets te vinden. Een bijbaantje in de fietsenwinkel was dan ook een logische keus. Ondertussen is Jort al een paar jaar bij ons in de winkel te vinden.
Tegenwoordig is hij naast zijn baan als fysiotherapeut ook vaak met veel liefde bezig met het repareren van uw fiets.
Jort Timmer
Werkplaats