Ons team

Ons team zorgt voor een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Het maakt dat we u altijd perfect kunnen helpen, of het nou is met het uitzoeken van een nieuwe fiets of het repareren van uw tweewieler. Het team is dynamisch en leergierig en probeert zich continu te verbeteren.

u is met het uitzoeken van een nieuwe fiets of het repareren van uw tweewieler. Het team is dynamis

Wim Kas - Werkplaats
 
Walter Temmink
Verkoop en magazijn
Sandra - Verkoop
Sandra is  niet meer te missen bij KOK fietsen. Met al 27 jaar in dienst en  haar eigen speciaal gemaakte werkplek heeft ze haar plekje wel gevonden. Voor een regenbroek of jas moet je bij Sandra zijn. Ze weet alles over fietskleding en heeft een goed oog voor detail. Zoek je een cadeau voor een fietsliefhebber? Dan weet Sandra exact wat je hebben moet. Een cadeuatje laten inpakken? geen probleem, geen vorm is voor Sandra te gek. Sandra staat altijd voor je klaar!
Sandra
Verkoop
peter Nederlof - Werkplaats
Peter is onze nieuwe monteur. Met al meer ervaring in de fietswereld en een geschiedenis als wielren monteur heeft hij veel kennis in huis. Hij zal er voor zorgen dat uw fiets er weer helemaal spic en span uit ziet en een nieuw seizoen mee kan!
Peter Nederlof
Werkplaats
David Tielens - Werkplaats en david
David is een gezellige spring in het veld en is overal in de winkel te vinden. Met mountainbiken en dirtjumpen als grootste passie weet hij goed zijn weg te vinden in de werkplaats. In de winkel staat hij altijd gereed voor het geven van het beste advies.
David Tielens
Werkplaats en verkoop
Joris Kok - Fietsliefhebber
Met al 30 jaar fietservaring en 3e generatie eigenaar van Kok fietsen heeft Joris alle kennis in huis. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op zijn racefiets of Brompton en is ook niets voor niets een specialist in Santos, brompton, tandems en diverse andere fietsen. Graag maakt Joris een afspraak voor het praten over alles wat de fietswereld te bieden heeft!
Joris Kok
Eigenaar en fietsliefhebber
Bas Vergeer- Werkplaats
Bas is een goede bekende in de fietswereld. Hij heeft ontzettend veel ervaring en is dan ook in onze werkplaats een gewaardeerde monteur. Sleutelen aan Bromptons is zijn specialiteit. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat uw fiets weer in perfect conditie klaar staat.
Bas Vergeer
Werkplaats
 
Jort Timmer - Werkplaats en verkoop
Jort is onze 'vliegende keep', al is hij vooral in de werkplaats te vinden. Hij heeft een voorliefde voor racefietsen en dan vooral de wat oudere. In zijn vrije tijd zit hij veel uren per week op de racefiets. Ook sleutelt hij veel aan zijn (vintage) racefietsen en voorziet hij deze constant van andere onderdelen. Sportieve fietsen zowel nieuw als oud zijn zijn specialiteit. 
Jort Timmer
Werkplaats
Jort Timmer - Werkplaats en verkoop
 
Martijn
verkoop en magazijn
Michiel Boulogne - Verkoop en magazijn
Michiel heeft een enorme ervaring in de fietsenwereld. Hij begon al met sleutelen aan fietsen in de garage van z'n ouders. Hij is medeoprichter van het merk Avaghon. Het zal u niks verbazen dat hij veel verstand heeft van zithouding en ergonomie. Vooral op gebied van vakantiefietsen is zijn technische kennis ongeëvenaard. Hij heeft veel fietsreizen gemaakt waarvan de meeste op een tandem.
Michiel Boulogne
Verkoop en magazijn
 
Tobias van der Meulen - Werkplaats
Tobias is onze specialist in elektrische fietsen. Grote kans als u een storing, reparatie of onderhoudsbeurt aan uw elektrische fiets heeft dat Tobias dit klusje klaart. Zijn tweede passie, naast sleutelen aan fietsen, is computeren. Wat ook zijn kennis en kundigheid van elektronica verklaard. Ook zit hij regelmatig op de mountainbike.
Tobias van der Meulen
Werkplaats
 
Pascal - Verkoop en magazijn
Pascal is een avontuurlijke vrouw. Ze heeft fietsreizen zoals van Utrecht tot de Noordkaap en een grote reis door Noord-Amerika op haar CV staan. En dat helemaal alleen. Ook naar landen als Schotland en Frankrijk fietst ze veel. Ze heeft jarenlang bij een outdoorwinkel gewerkt. Haar kennis van vakantiefietsen stopt dus niet alleen bij de fiets. Daarnaast is ze ook 6 jaar fietsgids geweest in en om Utrecht.
Pascal van den Ham
Verkoop en magazijn
 
Wim was niet te missen in ons bedrijf. Ondanks dat Wim inmiddels met pensioen is  zal hij op de zaterdag zo nu en dan nog te spotten zijn in de werkplaats. Hij had alle kennis in huis en wist alles op vlot tempo klaar te maken. Met pensioen of niet, Wim heeft nog altijd een plekje in dit bedrijf.