Ons team 11 medewerkers ( binnenkort meer foto's )

Ons team zorgt voor een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Het maakt dat we u altijd perfect kunnen helpen, of het nou is met het uitzoeken van een nieuwe fiets of het repareren van uw tweewieler. Het team is dynamisch en leergierig en probeert zich continu te verbeteren.

Joris Kok - Eigenaar
Joris is al de derde generatie in de winkel, hij heeft dan ook echt liefde voor de fiets. Hij is een specialist op het gebied van tandems en vouwfietsen, maar ook op andere vlakken heeft Joris ontzettend veel ervaring.
Joris zorgt er samen met het hele team voor dat er altijd het juiste aanbod aan producten is en wij u perfect van dienst kunnen zijn.
Joris Kok
Eigenaar
Johan Bos - Verkoop en Magazijn
Johan heeft een hart voor fietsen en het is dan ook niet heel gek dat hij in onze winkel te vinden is. Op zijn eigen Santos en Focus fietsen , heeft hij veel ervaring met bikepacking en vakantiefietsen.
Hij helpt u graag met het vinden van een perfecte fiets en zorgt ervoor dat u alle producten in onze winkel kunt bekijken, door de voorraad op orde te houden.
Johan Bos
Verkoop en Magazijn
Sandra Halewijn - Magazijn
Sandra is al hele lange tijd bekend in onze winkel. Sandra heeft dan ook ontzettend veel ervaring op de kledingafdeling. Als u nog op zoek bent naar een nieuwe outfit kunt u met een gerust hart bij Sandra terecht.
Vragen over verzekeringen of fietsenplannen kunt u ook aan Sandra stellen. Ze kent alle details en helpt u door de keuzemogelijkheden heen.
Sandra Halewijn
Verkoop
Quinten is een jonge, maar zeer gewaardeerde kracht. Met de liefde voor de fiets zit het wel goed, hij is vaak te vinden op zijn racefiets en weet daar dan ook alles van.
Quinten heeft dankzij zijn leergierigheid al veel kennis en kan u goed helpen met het vinden van de juiste fiets of bij het geven van advies.
Wim Kas - Werkplaats
Wim is al ontzettend lang bij ons in dienst en heeft misschien wel de meeste ervaring binnen het bedrijf.
Wim zorgt dat uw nieuwe fiets in perfecte conditie wordt afgeleverd. Wim is een specialist op het gebied van ergonomie en het bepalen van de juiste houding op uw fiets.
Ook met lastige vragen over tandems of ander fietsen kunt u bij Wim terecht. Bovendien is Wim, als leermeester druk bezig met het overdragen van zijn kennis op andere monteurs.
Wim Kas
Werkplaats
Bas Vergeer- Werkplaats
Bas is een goede bekende in de fietswereld. Hij heeft ontzettend veel ervaring en is dan ook in onze werkplaats een gewaardeerde monteur. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat uw fiets weer in perfect conditie klaar staat.
Bas Vergeer
Werkplaats