Ons team

Ons team zorgt voor een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Het maakt dat we u altijd perfect kunnen helpen, of het nou is met het uitzoeken van een nieuwe fiets of het repareren van uw tweewieler. Het team is dynamisch en leergierig en probeert zich continu te verbeteren.

Wim Kas - Werkplaats
Wim is al ontzettend lang bij ons in dienst en heeft misschien wel de meeste ervaring binnen het bedrijf.
Wim zorgt dat uw nieuwe fiets in perfecte conditie wordt afgeleverd. Wim is een specialist op het gebied van ergonomie en het bepalen van de juiste houding op uw fiets.
Ook met lastige vragen over tandems of ander fietsen kunt u bij Wim terecht. Bovendien is Wim, als leermeester druk bezig met het overdragen van zijn kennis op andere monteurs.
Wim Kas
Werkplaats
Sandra - Verkoop
 
Sandra
Verkoop
peter Nederlof - Werkplaats
 
Peter Nederlof
Werkplaats
David Tielens - Werkplaats en david
David is een gezellige spring in het veld en is overal in de winkel te vinden. Met mountainbiken en dirtjumpen als grootste passie weet hij goed zijn weg te vinden in de werkplaats. In de winkel staat hij altijd gereed voor het geven van het beste advies.
David Tielens
Werkplaats en verkoop
Joris Kok - Fietsliefhebber
Met al 30 jaar fietservaring en 3e generatie eigenaar van Kok fietsen heeft Joris alle kennis in huis. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op zijn racefiets of Brompton en is ook niets voor niets een specialist in Santos, brompton, tandems en diverse andere fietsen. Graag maakt Joris een afspraak voor het praten over alles wat de fietswereld te bieden heeft!
Joris Kok
Eigenaar en fietsliefhebber
Bas Vergeer- Werkplaats
Bas is een goede bekende in de fietswereld. Hij heeft ontzettend veel ervaring en is dan ook in onze werkplaats een gewaardeerde monteur. Sleutelen aan Bromptons is zijn specialiteit. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat uw fiets weer in perfect conditie klaar staat.
Bas Vergeer
Werkplaats
Jort Timmer - Werkplaats en verkoop
Jort is onze 'vliegende keep', al is hij vooral in de werkplaats te vinden. Hij heeft een voorliefde voor racefietsen en dan vooral de wat oudere. In zijn vrije tijd zit hij veel uren per week op de racefiets. Ook sleutelt hij veel aan zijn (vintage) racefietsen en voorziet hij deze constant van andere onderdelen. Sportieve fietsen zowel nieuw als oud zijn zijn specialiteit. 
Jort Timmer
Werkplaats en verkoop
Michiel Boulogne - Verkoop en magazijn
Michiel heeft een enorme ervaring in de fietsenwereld. Hij begon al met sleutelen aan fietsen in de garage van z'n ouders. Hij is medeoprichter van het merk Avaghon. Het zal u niks verbazen dat hij veel verstand heeft van zithouding en ergonomie. Vooral op gebied van vakantiefietsen is zijn technische kennis ongeëvenaard. Hij heeft veel fietsreizen gemaakt waarvan de meeste op een tandem.
Michiel Boulogne
Verkoop en magazijn
Tobias van der Meulen - Werkplaats
Tobias is onze specialist in elektrische fietsen. Grote kans als u een storing, reparatie of onderhoudsbeurt aan uw elektrische fiets heeft dat Tobias dit klusje klaart. Zijn tweede passie, naast sleutelen aan fietsen, is computeren. Wat ook zijn kennis en kundigheid van elektronica verklaard. Ook zit hij regelmatig op de mountainbike.
Tobias van der Meulen
Werkplaats
Pascal - Verkoop en magazijn
Pascal is een avontuurlijke vrouw. Ze heeft fietsreizen zoals van Utrecht tot de Noordkaap en een grote reis door Noord-Amerika op haar CV staan. En dat helemaal alleen. Ook naar landen als Schotland en Frankrijk fietst ze veel. Ze heeft jarenlang bij een outdoorwinkel gewerkt. Haar kennis van vakantiefietsen stopt dus niet alleen bij de fiets. Daarnaast is ze ook 6 jaar fietsgids geweest in en om Utrecht.
Pascal van den Ham
Verkoop en magazijn