Ons team

Ons team zorgt voor een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Het maakt dat we u altijd perfect kunnen helpen, of het nou is met het uitzoeken van een nieuwe fiets of het repareren van uw tweewieler. Het team is dynamisch en leergierig en probeert zich continu te verbeteren.

Joris Kok - Eigenaar
Joris is al de derde generatie in de winkel, hij heeft dan ook echt liefde voor de fiets. Hij is een specialist op het gebied van tandems en vouwfietsen, maar ook op andere vlakken heeft Joris ontzettend veel ervaring.
Joris zorgt er samen met het hele team voor dat er altijd het juiste aanbod aan producten is en wij u perfect van dienst kunnen zijn.
Joris Kok
Eigenaar
Sandra Halewijn - Magazijn
Sandra is al hele lange tijd bekend in onze winkel. Sandra heeft dan ook ontzettend veel ervaring op de kledingafdeling. Als u nog op zoek bent naar een nieuwe outfit kunt u met een gerust hart bij Sandra terecht.
Vragen over verzekeringen of fietsenplannen kunt u ook aan Sandra stellen. Ze kent alle details en helpt u door de keuzemogelijkheden heen.
Sandra Halewijn
Verkoop
Monteur Schouten - Werkplaats
Onze monteur Schouten rijdt het liefst op zijn Santos Travelmaster 3+. Samen met zijn vriendin maakt hij regelmatig fietsreizen. Ook is hij wekelijks te vinden op zijn mountainbike. Hij sleutelt graag aan sportieve fietsen, maar door zijn ervaring van meer dan 25 jaar in de fietsenbranche draait hij z'n hand niet om voor welke reparatie of onderhoudsbeurt dan ook.
Monteur Schouten
Werkplaats
Wim Kas - Werkplaats
Wim is al ontzettend lang bij ons in dienst en heeft misschien wel de meeste ervaring binnen het bedrijf.
Wim zorgt dat uw nieuwe fiets in perfecte conditie wordt afgeleverd. Wim is een specialist op het gebied van ergonomie en het bepalen van de juiste houding op uw fiets.
Ook met lastige vragen over tandems of ander fietsen kunt u bij Wim terecht. Bovendien is Wim, als leermeester druk bezig met het overdragen van zijn kennis op andere monteurs.
Wim Kas
Werkplaats
Bas Vergeer- Werkplaats
Bas is een goede bekende in de fietswereld. Hij heeft ontzettend veel ervaring en is dan ook in onze werkplaats een gewaardeerde monteur. Sleutelen aan Bromptons is zijn specialiteit. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat uw fiets weer in perfect conditie klaar staat.
Bas Vergeer
Werkplaats
Jort Timmer - Werkplaats en verkoop
Jort is onze 'vliegende keep', al is hij vooral in de werkplaats te vinden. Hij heeft een voorliefde voor racefietsen en dan vooral de wat oudere. In zijn vrije tijd zit hij veel uren per week op de racefiets. Ook sleutelt hij veel aan zijn (vintage) racefietsen en voorziet hij deze constant van andere onderdelen. Sportieve fietsen zowel nieuw als oud zijn zijn specialiteit. 
Jort Timmer
Werkplaats en verkoop
Michiel Boulogne - Verkoop en magazijn
Michiel heeft een enorme ervaring in de fietsenwereld. Hij begon al met sleutelen aan fietsen in de garage van z'n ouders. Hij is medeoprichter van het merk Avaghon. Het zal u niks verbazen dat hij veel verstand heeft van zithouding en ergonomie. Vooral op gebied van vakantiefietsen is zijn technische kennis ongeëvenaard. Hij heeft veel fietsreizen gemaakt waarvan de meeste op een tandem.
Michiel Boulogne
Verkoop en magazijn
Tobias Vermeulen - Werkplaats
Tobias is onze specialist in elektrische fietsen. Grote kans als u een storing, reparatie of onderhoudsbeurt aan uw elektrische fiets heeft dat Tobias dit klusje klaart. Zijn tweede passie, naast sleutelen aan fietsen, is computeren. Wat ook zijn kennis en kundigheid van elektronica verklaard. Ook zit hij regelmatig op de mountainbike.
Tobias Vermeulen
Werkplaats
Pascal - Verkoop en magazijn
Pascal is een avontuurlijke vrouw. Ze heeft fietsreizen zoals van Utrecht tot de Noordkaap en een grote reis door Noord-Amerika op haar CV staan. En dat helemaal alleen. Ook naar landen als Schotland en Frankrijk fietst ze veel. Ze heeft jarenlang bij een outdoorwinkel gewerkt. Haar kennis van vakantiefietsen stopt dus niet alleen bij de fiets. Daarnaast is ze ook 6 jaar fietsgids geweest in en om Utrecht.
Pascal van den Ham
Verkoop en magazijn