Ons team

Ons team zorgt voor een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Het maakt dat we u altijd perfect kunnen helpen, of het nou is met het uitzoeken van een nieuwe fiets of het repareren van uw tweewieler. Het team is dynamisch en leergierig en probeert zich continu te verbeteren.

Wim Kas - Werkplaats
 
Walter 
Verkoop en magazijn
Sandra - Verkoop
Sandra is niet meer te missen bij KOK fietsen. Met al 27 jaar in dienst en haar eigen speciaal gemaakte werkplek heeft ze haar plekje wel gevonden. Voor een regenbroek of jas moet je bij Sandra zijn. Ze weet alles over fietskleding en heeft een goed oog voor detail. Zoek je een cadeau voor een fietsliefhebber? Dan weet Sandra exact wat je hebben moet. Een cadeuatje laten inpakken? Geen probleem, geen vorm is voor Sandra te gek. Sandra staat altijd voor je klaar!
Sandra
Verkoop
peter Nederlof - Werkplaats
Peter is een van onze monteurs. Met al meer ervaring in de fietswereld en een geschiedenis als wielrenmonteur heeft hij veel kennis in huis. Hij zal ervoor zorgen dat uw fiets er weer helemaal spic en span uit ziet en een nieuw seizoen mee kan!
Peter 
Werkplaats
David Tielens - Werkplaats en david
David is een gezellige spring in het veld en is overal in de winkel te vinden. Met mountainbiken en dirtjumpen als grootste passie weet hij goed zijn weg te vinden in de werkplaats. In de winkel staat hij altijd gereed voor het geven van het beste advies.
David 
Werkplaats en verkoop
Joris Kok - Fietsliefhebber
Met al 30 jaar fietservaring en 3e generatie eigenaar van Kok fietsen heeft Joris alle kennis in huis. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op zijn racefiets of Brompton en is ook niets voor niets een specialist in Santos, brompton, tandems en diverse andere fietsen. Graag maakt Joris een afspraak voor het praten over alles wat de fietswereld te bieden heeft!
Joris Kok
Eigenaar en fietsliefhebber
Bas Vergeer- Werkplaats
Bas is een goede bekende in de fietswereld. Hij heeft ontzettend veel ervaring en is dan ook in onze werkplaats een gewaardeerde monteur. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat uw fiets weer in perfect conditie klaar staat.
Bas 
Werkplaats
 
Jort Timmer - Werkplaats en verkoop
 
Martijn
verkoop en magazijn
Michiel Boulogne - Verkoop en magazijn
Michiel heeft een enorme ervaring in de fietsenwereld. Hij begon al met sleutelen aan fietsen in de garage van z'n ouders. Hij is medeoprichter van het merk Avaghon. Het zal u niks verbazen dat hij veel verstand heeft van zithouding en ergonomie. Vooral op gebied van vakantiefietsen is zijn technische kennis ongeëvenaard. Hij heeft veel fietsreizen gemaakt waarvan de meeste op een tandem.
Michiel 
Verkoop en magazijn
 
 
 

Juriaan

Werkplaats
 
........


 
Robert                                                  Hidde   
Werkplaats                                            Werkplaats en winkel                      
 
Wim was niet te missen in ons bedrijf. Ondanks dat Wim inmiddels met pensioen is  zal hij op de zaterdag zo nu en dan nog te spotten zijn in de werkplaats. Hij had alle kennis in huis en wist alles op vlot tempo klaar te maken. Met pensioen of niet, Wim heeft nog altijd een plekje in dit bedrijf.