Speed Pedelec van het jaar

Speed Pedelec van het jaar
Klever Mobility X speed - Speed Pedelec van het jaar

Klever Mobility wint Speed Bike van het jaar award

Tijdens de opening van de Bike Motion, Fiets- en Wandelbeurs en de E-bike Experience zijn de winnaars van de Bike MOTION Awards en de Fiets van het Jaar Awards bekend gemaakt. De Klever Mobility X speed heeft is hierbij in de prijzen gevallen in de speed E-bike categorie, zij zijn verkozen tot speed E-bike van het jaar. Uiteraard zijn wij als Klever Mobility dealer, ontzettend trots op deze award en het bewijst dat de Klever fietsen van goede kwaliteit zijn.
De Klever X speed is een speed pedelec die tot 45 km/u elektrische ondersteuning geeft. De fiets is gebouwd rond een stijf frame met 27,5 inch velgen met Schwalbe banden. Dankzij deze combinatie heb je niet het gevoel dat je op een zware E-bike rijdt, maar eerder op een high-performance racefiets. Uiteraard is de fiets uitgerust met schijfremmen en verende voorvork.
Ook zitten er op de Klever X speed allerlei handige extra's, zo kunt u uw telefoon verbinden met de fiets en al uw gegevens, zoals snelheid, actieradius en locatie ook op uw telefoon bekijken met een handige app. Tijdens lange afdalingen is het ook mogelijk om energie op te wekken, door te remmen op de motor.

Als u meer wilt weten over deze mooie fietsen, dan bent u van harte welkom in onze winkel om de modellen eens uit te proberen en bekijken.
Klever Mobility X speed - Speed Pedelec van het jaar Klever Mobility X speed - Speed Pedelec van het jaarKlever Mobility X speed - Speed Pedelec van het jaar