Brompton Nickel Edition

Brompton Nickel Edition

Na het grote succes van de gelimiteerde oplage fietsen van de “Nickel Edition” in 2016, heeft Brompton besloten dit jaar de “Nickel Edition” onderdeel te maken van het aanbod. De fiets wordt dit jaar in kleine oplages geproduceerd en zal nog steeds beperkt leverbaar zijn. Wij hebben de eerste modellen echter al op voorraad en deze zijn dan ook in al hun glorie te bewonderen en te testen in onze winkel.

 

De fiets wordt chemisch vernikkeld door gebruik te maken van Fosfor. Hierdoor ontstaat een mooie glimmende afwerking. Deze afwerking is op elke fiets net iets anders en zo is elke “Nickel Edition” dus uniek. Bovendien zorgt de nikkel afwerking voor een nog hogere roestbestendigheid dan normaal.

 

De “Nickel Edition” wordt gecombineerd met zwarte componenten, bekend van het “Black edition” pakket. Zo zijn de velgen, spaken en zadelpen geheel zwart. De fiets is verkrijgbaar met het S / M / H stuur en in 2- of 6-speed afmontage. Verder is de fiets verkrijgbaar in een volledig stalen uitvoering (waarbij de voor- en achtervork ook zwart zijn) of een superlichte titanium variant.

 

De fiets is net als alle andere Brompton fietsen voor een heel groot deel zelf samen te stellen. Kom hiervoor gerust eens langs in onze winkel, dan kunnen onze medewerkers u gelijk adviseren. Bovendien kunt u deze of één van onze vele andere fietsen meteen proberen.