€100 korting bij aankoop van een Brompton

€100 korting bij aankoop van een Brompton Bij aankoop van een nieuwe Brompton vouwfiets krijgt u nu voor 100 euro aan accessoires cadeau! Als u in de maanden november t/m december 2016 een mooie Brompton bij ons koopt krijgt u van ons een Kok fietsen zadeltas inclusief Brompton hoes en een paar luxe handvatten voor Brompton cadeau. Het resterende bedrag mag u naar keuze spenderen aan accessoires voor uw nieuwe fiets.

De zadeltas voor de Brompton is door ons zelf ontwikkeld. De tas is uitgerust met een reflecterende driehoek, zodat u beter zichtbaar bent. Bovendien wordt de zadeltas geleverd met een hoes. Deze hoes kunt u gebruiken als u op reis gaat met uw Brompton. De hoes is waterdicht en pas perfect over uw brompton als deze opgevouwen is. ook is het in het buitenland vaak nodig om een hoes over de fiets te hebben, wanneer u reist. De zadeltas biedt dan uitkomst! De zadeltas heeft bovendien een extra vakje, zodat u ook nog wat extra spullen mee kunt nemen. Zo heeft u altijd alle essentiële spullen bij de hand. De zadeltas kost normaal 30 euro en krijgt u nu van ons cadeau!

U krijgt niet alleen een mooie zadeltas van ons, u krijgt er ook nog een set handvatten bij, de handvatten komen in alle kleuren en
geven een persoonlijke touch aan uw brompton! De handvatten zijn verkrijgbaar voor de M- en S-type Bromptons. Met deze handvatten ziet uw brompton er nog gaver uit!

Het bedrag dat u over heeft mag u uitgeven aan andere accesoires voor uw Brompton vouwfiets. Zo kunt u kiezen voor een mooie tas of toch iets anders. Komt u langs in onze winkel en test de vele Brompton modellen, wij helpen u ook bij de keuze voor uw nieuwe Brompton, want wij willen dat u met veel plezier op de fiets stapt! Voor de voorwaarden van de actie kunt u terecht bij één van onze verkopers.