Multicycle

Bakfiets.nl Utrecht

Multicycle tandems

Van het merk Multicycle verkopen wij de vouwtandems. Dit zijn de lichtste vouwtandems die er op de markt zijn. De afwerking van deze tandems is erg goed te noemen. Bij een tandem heb je soms het probleem met spaakbreuk en gebroken frames. Dit is een zeldzaamheid bij Multicycle wat ook wel wat zegt over de kwaliteit van deze tandems.
Bekijk de modellen


Meer over de Multicycle tandem
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. U bent welkom in de winkel of neem eerst contact met ons op

 


Modellen Multicycle tandems


Multicycle Double Dream
Vouwtandem met een 11 speed Shimano Alfine versnellingsnaaf. Het heeft ook een vrijloop zodat je onafhankelijk van elkaar kan trappen.

Multicycle Double Dream EF
Elektrische vouwtandem met een 11 speed Shimano Alfine versnellingsnaaf. Het heeft ook een vrijloop zodat je onafhankelijk van elkaar kan trappen.

Multicycle Double Challenge
Vouwtandem met een 14 speed Rohloff versnellingsnaaf. Dit heeft geen vrijloop waardoor je dus in hetzelfde cadans trapt.

Multicycle Double Challenge EF
Elektrische vouwtandem met een 14 speed Rohloff versnellingsnaaf. Dit model heeft geen vrijloop waardoor je dus in hetzelfde cadans trapt.

Multicycle Double Act
Vouwtandem met 27 versnellingen met een derailleursysteem. Dit model heeft geen vrijloop waardoor je dus in hetzelfde cadans trapt.

Multicycle Double Act EF
Elektrische vouwtandem met 27 versnellingen met een derailleursysteem. Dit model heeft geen vrijloop waardoor je dus in hetzelfde cadans trapt.