Brompton E-bike

E-bike
€2.995,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent. Reserveer direct

Reserveren

* Kleur
* Versnellingen
Jaar 2018
Merk Brompton
Type Vouwfiets
Versnellingen 6 speed
Wielmaat 16 inch


Beschrijving


De fiets is voorlopig alleen nog verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk. De fietsen zullen binnen korte tijd ook in Nederland worden verspreid. Helaas kunt u de fiets pas reserveren wanneer de exacte levertijd bekend is in Nederland. U kunt u wel inschrijven voor de nieuwsbrief, zo bent u als eerste op de hoogte als de fiets ook naar Nederland komt. Inschrijven voor de nieuwsbrief
Na lang wachten is de elektrische Brompton eindelijk hier. Deze compacte vouwfiets gaat ongetwijfeld voor veel mensen een hele verijking zijn; het dagelijkse tochtje naar het werk, of die vervelende heuvel op vakantie zijn nu veel gemakkelijker. De fiets heeft alle voordelen van de klassieke Brompton en bovendien ook nog elektrische ondersteuning.

De 250W motor zit in het voorwiel en geeft ondersteuning tot 25 km/u. Met de 300Wh batterij heeft u een bereik tussen de 40 en 80km. De meegeleverde lader laadt uw accu op tot 80% in 3-3.5 uur, ook is er een mogelijkheid tot een snellader, hiermee is uw accu in 1.5-2 uur 80% opgeladen. De accu is netjes weggewerkt in de tas aan de voorkant en is makkelijk te verwijderen en te dragen als schoudertas. De standaard tas is 1.5L maar er is ook een 20L variant, waarin u nog extra spullen kunt meenemen.

Via een LED scherm op uw fiets bedient u de ondersteuning en kunt u kiezen uit de vier verschillende standen ondersteuning. Ook kunt u een USB kabel op het scherm aansluiten en zo uw telefoon of tablet opladen.

De fiets is leverbaar in een variant met 2- of 6-versnellingen. De fiets wordt geleverdt met M-stuur en L-achterkant (medium stuur en alleen spatborden). Wel kunt u kiezen voor een verlengde- of telesopische zadelpen om zo toch op de juiste zithoogte te komen. De fiets wordt geleverdt in het wit of zwart.

De fiets vouwt net zo makkelijk op als een normale Brompton en is nog steeds bijzonder licht. De gewichten voor de verschillende varianten zijn als volgt:
  • 2-speed: 13.7kg (16.6kg totaal met batterij)
  • 6-speed: 14.4kg (17.3kg totaal met batterij)