Santos Tandem Double Travel 2
Santos Tandem Double Travel 2

Specificaties

Merk Santos
Wielmaat 26 inch
Type tandem

Beschrijving

De Santos Tandem is net als alle andere Santos fietsen een supermooie en stevige fiets. De tandem is ontworpen om alles aan te kunnen. Uiteraard is de tandem volledig zelf te 'customizen'. De fiets is gemaakt van licht en sterk aluminium.

De fiets kan geleverd worden met Rohloff versnellingsnaaf of met derailleur systeem. Ook kan er gekozen worden voor een hydraulische schijf- of velgrem en is er ook een optie voor een derde rem. De fiets is bovendien zeer geschikt om veel bagage mee te nemen. Er kunnen banden tot 60mm gemonteerd worden voor extra veel comfort.

Kok fietsen heeft Santos geholpen met het ontwerpen van het frame van de tandem. Wij kunnen u dan ook perfect adviseren bij de keuze voor een tandem. Komt u eens langs bij ons in de winkel om een tandem te testen of om meer informatie op te vragen.
Basisprijs: 6050.-
 

Santos Tandem Double Travel 2

double travel
6.050,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten