VSF Fahrradmanufaktur TX-Randonneur 105 2x11 (model 2022)

Specificaties

Merk VSF
Wielmaat 28 inch
Versnellingen 30 versnellingen derailleur
Remmen V-brake / Cantilever

Beschrijving

Sterker dan een racefiets en sneller dan een vakantiefiets, kortom de VSF TX-Randonneur is het beste van twee werelden. Het racestuur geeft je de mogelijkheden om verschillende positie's te gebruiken op het stuur, de remmen zijn door montage van extra remgrepen overal te bedienen. De positie is bovendien niet dieper dan op een normale sportieve fiets. Het frame is gemaakt vaan hoogwaardig staal en biedt daardoor voldoende comfort en sterkte.
De fiets is met de Schwalbe Marathon Racer banden ideaal voor fietstochten over asfalt of gravel. De lange achterbrug zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is tussen eventuele fietstassen en de enkel. De Tubus lowrider en achterdrager houden uw tassen strak en stabiel op de fiets. Met de Shimano 105 2x11 groep heeft u altijd de juiste versnelling binnen handbereik. 
De shimano naafdynamo zorgt, in combinatie met de busch en Müller verlichting voor goede zichtbaarheid in het donker. Beide lampen zijn aangesloten op de dynamo en hebben standlicht. De remmen zijn ook van Shimano, de V-brakes zorgen ervoor dat u ook in een afdaling snel tot stilstand komt.

De fiets komt in verschillende maten. Bestel uw fiets bijtijds en laat u adviseren door de vakmensen van Kok Fietsen Utrecht.

VSF Fahrradmanufaktur TX-Randonneur 105 2x11 (model 2022)

TX-Randonneur
1.949,90
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten