Bakfiets.nl Cargobike Cruiser Short Steps NN5

Specificaties

Elektrische ondersteuning middenmotor
Type bakfiets Cargobike Short

Beschrijving

De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven electrische bakfiets. De CargoBike Short lijkt het meeste op de oorspronkelijke Bakfiets.nl. Makkelijk bestuurbaar, met een bak dicht bij de grond zodat kinderen makkelijk in kunnen stappen. Met de unieke 4 punts standaard staat hij stevig op de grond. De fiets is uitgerust met het ontzettend betrouwbare Shimano Steps systeem.

    

 
 

 

 
  • Sterk systeem

 

    De sterke Lithium ion accu (418 Wh) onder de bagagedrager levert genoeg stroom v

    voor een maximaal bereik van 125 km. De accu wordt volledig opgeladen in ongeveer

    4 uur. De accu gaat lang mee en kan zeker 1.000 keer opgeladen worden zonder

    noemenswaardige slijtage.

De motor heeft een walk assist, zodat u ook met de fiets aan de hand makkelijk vooruit

komt.

 
  • Makkelijke bediening

 

Via het display krijgt u alle informatie tot u. U krijgt alle standaard fietsinformatie zoals snelheid, afstand en gemiddelde snelheid. Ook kunt u zien in welke versnelling en ondersteuningsstand u rijdt. Verder kunt u het display de verlicht, die aangesloten is op de accu, aan- en uitzetten.

 

U kunt de fiets bij ons in de winkel komen bewonderen, en belangrijker nog, de fiets uitproberen. Wij kunnen dan gelijk alle opties met u doorlopen, zo krijgt u de perfecte fiets en gaat u met plezier op pad. Uiteraard kunt u de fiets nu al bestellen. Het kan zijn dat de fiets besteld moet worden, de levertijd neemt dan we toe, neemt u daarvoor contact met ons op of kom even langs.


Verschillen van de Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte en bredere spatborden, Brooks leren zadel en handvatten, geen drager, retro koplamp, witte brede banden.
Bij de Cruiser wordt de accu aan de bak gemonteerd.

Lengte: 228 cm breedte: 63 cm

Bakfiets.nl Cargobike Cruiser Short Steps NN5

Cruiser Short Steps
3.889,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten