Bakfiets.nl Cargobike Classic L (met FlightCase)
Bakfiets.nl Cargobike Classic L (met FlightCase)

Specificaties

Merk Bakfiets.nl
Type bakfiets Cargobike Long

Beschrijving

De Bakfiets.nl Cargobike Long is een reguliere Cargobike Long, behalve dat de houten bak op deze fiets vervangen is door een zogenaamde 'FlightCase'. Deze Flightcase komt uit het 'business' pakket dat Bakfiets.nl aanbiedt. Deze bakfiets is dan ook erg geschikt voor bedrijven of particulieren die veel goederen moeten vervoeren. In de FlightCase zijn uw producten perfect beschermt tegen weer en wind, bovendien kunt u de bak ook gemakelijk sluiten, om zo diefstal en beschadiging te voorkomen. 

De FlightCase is naast deze Cargobike Long ook te monteren op de Cargobike XL, beide varianten zijn ook elektrisch leverbaar.

De Cargobike Long is de verlengde versie van de Cargobike Short. Hierdoor heeft u met deze fiets nog meer mogelijkheden. De fiets is leverbaar met 7 of 8 versnellingen. Met een lengte van 253 cm  en een breedte van 63 cm is de fiets nog steeds relatief makkelijk te hanteren en ideaal voor gebruik in de stad. Met de vele accesoires en extra optie's is er bovendien altijd een bakfiets die precies bij u past.

Komt u gerust eens langs om deze bakfiets (met of zonder FlightCase) of  een van onze andere modellen te bekijken in onze winkel. Wij kunnen u dan gelijk adviseren over alle mogelijkheden en samen de mooiste fiets voor u uitzoeken!

Bakfiets.nl Cargobike Classic L (met FlightCase)

Cargobike long
3.058,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten