Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Long

Specificaties

Merk Bakfiets.nl
Type bakfiets Cargobike Long

Beschrijving

De verlengde Cargobike is een echte populaire bakfiets. Door de twee wielen is de bakfiets nog steeds heel wendbaar en snel, maar de grote bak biedt ongekend veel mogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk drie kinderen meenemen, een maxicosi en kind of een hondenbench. Met een lengte van 253 cm en een breedte van 63 cm kunt u de bakfiets gemakkelijk gebruiken in de stad en is de fiets ook relatief eenvoudig te parkeren. 

De fiets komt altijd met 2 sterke handremmen, evtueel is bij de variant met 8 versnellingen ook een terugtraprem mogelijk. Met de vele accesoires is de fiets volledig naar uw wens aan te passen. Ook is het mogelijk om deze, of één van de andere modellen van bakfiets.nl te krijgen met elektrische ondersteuning. De Cargobike is in een classicversie of in een cruiserversie te krijgen. Het verschil zit hem in de looks. Bijvoorbeeld brede banden voor meer comfort, spatborden, zadel, handvatten en wel of geen een bagagedrager.

Alle fietsen van Bakfiets.nl zijn ontzettend degelijk en zijn daarom ook zeer geschikt om buiten te staan. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van roestvrijstaal en de lak is in drie verschillende lagen aangebracht voor een zo hard mogelijke laklaag. Ook tijdens het fietsen merkt u het vakmanschap achter bakfiets.nl, het stijve frame in combinatie met de best mogelijke onderdelen zorgen voor ongekend rijplezier.

Uiteraard zijn de fietsen van Bakfiets.nl helemaal zelf samen te stellen en zijn er vele extra opties. Komt u daarom gerust eens langs om onze modellen te proberen. Wij kunnen u dan gelijk voorzien van advies en u zo helpen aan de meest geschikte fiets. 

Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Long

CargoBike Long Cruiser
2.239,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken