E-bike Manufaktur N9UN

N9UN
€2.899,00 €2.464,15
U bespaart 15%

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent. Reserveer direct

Reserveren

* Maat
Materiaal Aluminium
Merk E-bike manufaktur
Remmen Hydraulische schijfrem
Versnellingen 10 versnellingen derailleur


Beschrijving


De E-bike Manufaktur N9UN is een fiets die overal uit de voeten kan, of het nu midden in de stad is of op onverharde paden, met deze fiets zit u altijd goed. De vaste voorvork zorgt voor een strakke en lichte fiets, terwijl de brede ballonbanden voor veel comfort en zekerheid zorgen. Het aluminium frame met middenmotor is bovendien verkrijgbaar in een heren en trapez (dames) variant en in meerdere maten, waardoor u altijd ideaal op de fiets zit. 

 De krachtige Brose aandrijving, met reikwijdten tot 180 km heeft als basis de, al miljoenen keer geproduceerde, stuurmotor voor auto's. Deze aandrijving is volledig geoptimaliseerd en verbeterd tot het uiteindelijke product. Doordat de productie plaatsvindt in Berlijn is E-bike Manufaktur de enige E-bike fabrikant met het predikaat "made in Germany". Op de meegeleverde boordcomputer krijgt u de volgende informatie: gekozen ondersteuningsstand, activiteit duwondersteuning, huidige snelheid, actuele laadstatus accupack, lichtmodus, multifunctioneel veld met: klok, tripteller, tripcalorieën, gemiddelde tripsnelheid, totaal kilometers, totale tijd, trapvermogen. Ook is het mogelijk via de boordcomputer uw elektronische apparaten op te laden via een USB uitgang.

Met de Shimano schijfremmen brengt u deze snelle fiets ook tijdig tot stilstand, in de meest veeleisende conditie's. De 10 versnellingen van het hoogwaardige Shimano XT bieden u meer dan voldoende keus, op welk parcours dan ook. Bovendien bent u met deze fiets, dankzij de Busch&Müller verlichtingsset ook in het donker goed zichtbaar.

Deze fiets biedt u ongekend veel rijplezier op alle mogelijke terreinen, van een snel ritje naar het werk tot een lange tocht in het weekend. De E-bike Manufaktur N9UN is ervoor geschikt.