E-bike Manufaktur 7BEN Kompakt

7BEN Kompakt
€3.099,00 €2.549,00
U bespaart 18%

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent. Reserveer direct

Reserveren

LET OP: Dit product is mogelijk niet meer leverbaar.
* Maat
Merk E-bike manufaktur
Remmen Hydraulische velgrem
Versnellingen Nexus 8
Wielmaat 20 inch


Beschrijving


De E-bike Manufaktur &BEN Kompakt is de ideale metgezel van de stadsbewoner. Dankzij het compacte ontwerp van deze E-bike is de fiets heel wendbaar en makkelijk in het gebruik. Hierdoor is de fiets ideaal voor een snelle boodschap of een kort ritje tussen de verschillende vestigingen van uw werk. De sterke 20 inch wielen dragen ook nog eens bij aan de speelse handling en de top afmontage met onder andere brede banden en een parallellogram verende zadelpen zorgen dat u voldoende comfort heeft. 

De krachtige Brose aandrijving, met reikwijdten tot 180 km heeft als basis de, al miljoenen keer geproduceerde, stuurmotor voor auto's. Deze aandrijving is volledig geoptimaliseerd en verbeterd tot het uiteindelijke product. Doordat de productie plaatsvindt in Berlijn is E-bike Manufaktur de enige E-bike fabrikant met het predikaat "made in Germany". Op de meegeleverde boordcomputer krijgt u de volgende informatie: gekozen ondersteuningsstand, activiteit duwondersteuning, huidige snelheid, actuele laadstatus accupack, lichtmodus, multifunctioneel veld met: klok, tripteller, tripcalorieën, gemiddelde tripsnelheid, totaal kilometers, totale tijd, trapvermogen. Ook is het mogelijk via de boordcomputer uw elektronische apparaten op te laden via een USB uitgang.

De shimano Nexus versnellingsnaaf met 8 versnellingen geeft u, zeker voor het gebruik van deze fiets een heel ruim bereik aan versnellingen. Bovendien heeft deze versnellingsnaaf minimaal onderhoud nodig. De klapbare pedalen zorgen voor een nog compactere fiets, wanneer deze wordt opgeborgen. Uiteraard moet u deze snelle fiets wel veilig tot stilstand kunnen brengen, met de Magura Hydraulische velgremmen is dat echter geen enkel probleem. Ongekende stopkracht met een uitstekende dosering zorgen voor een veilig gevoel op de fiets.

Met deze fiets in huis heeft u een fiets die u of één van uw huisgenoten snel even meepakt en zorgeloos op rond rijdt. In de stad ben je als eerste weg bij het stoplicht en manoeuvreer je overal gemakkelijk tussendoor.