Corona en Kok Fietsen

Goed nieuws de werkplaats is open voor onderhoud, reparatie en service. Bel ons voor een afspraak of informatie. Ingang is aan de Parkstraat! Onze winkel is in verband met de verscherpte corona maatregelen tijdelijk gesloten tot in ieder geval 9 februari 2021. 

Op onze website kunt u gewoon bestellen. Al onze beschikbare fietsen uit de winkel komen online te staan. Bel of mail ons en wij kunnen u, ook op afstand, helpen met het maken van de juiste keuze. Onze specialisten doen, ook via de telefoon, videobellen en mail hun uiterste best om het service niveau te bieden wat u van ons gewend bent.

Fietsplezier staat bij ons voorop!

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00
Zaterdag van 9.00 tot 17.00
Telefoonnummer 030-2315780
info@kokfietsen.nl of magazijn@kokfietsen.nl

Wij staan graag voor u klaar voor alle vragen over fietsen, accessoires en mogelijkheden. Ook kunnen wij eventueel in overleg uw fiets of onderdeel aan huis bezorgen. Afhalen is helaas niet mogelijk. Als uw bestelde fiets klaar is nemen we altijd telefonisch contact met u op. Om een afspraak te maken over hoe en wanneer je de fiets wil ontvangen. Wij doen ons uiterste best om u in deze bijzondere tijd toch blijven adviseren en helpen.